четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Защо да изберем бързи кредити онлайн от Кредисимо?

Защо да изберем бързи кредити онлайн от Кредисимо?

Кредисимо е небанкова институция, която има добро име и е призната от европейската общност. В България това е онлайн платформата, в която може да кандидатствате за бързи кредити онлайн. Разбира се, за да го направите, е нужно да имате навършени 18 години и да докажете вашите доходи. Самото взимане на кредит е лесно и бързо, както ще стане ясно от публикацията ни.

Как се взимат бързи кредити от Кредисимо?

За да вземете бърз кредит онлайн от Кредисимо, е необходимо да се регистрирате в тяхната платформа и да преминете през процес на верификация. Това означава, че трябва да снимате вашата лична карта и да си направите селфи с нея. Файловете се прикачват директно в системата, когато кандидатствате за кредит. Вие трябва да посочите вашите имена, ЕГН, адрес и телефон.

В сайта на Кредисимо ще намерите калкулатор, с чиято помощ да нагласите сумата, която желаете да получите и да видите лихвите. В случай че сте попълнили електронния формуляр, ще получите код, който трябва да въведете в предназначеното за потвърждение поле. От този момент нататък, очаквайте обаждане от персонала на небанковата институция, с отговор дали сте одобрени.

Общо взето процедурата трае около 10 – 15 минути и следва разглеждане на документите. Исканията за кредит се обработват бързо, като вие имате опция да усвоите парите до минути, ако сте маркирали това ваше желание при попълване на формата. Получавате възможност за изплащане на кредита по банков път, дебитна карта, Easypay или друг удобен за вас начин.

Какви кредити предлагат Кредисимо?

В ревюто за Кредисимо в Scatter.bg можете да видите два продукта на Credissimo. Единият ви предлага да вземете безлихвен кредит до 1000 лева до заплата, а също и кредит на вноски до 6000 лева. Кредитът до заплата с 0% лихва е за период от 15 до 30 дни и важи за нови клиенти на компанията. Ако пък решите да усвоите бърз кредит на вноски, можете да използвате електронния калкулатор, за да настроите точната сума и в същото време да видите, каква лихва ще заплатите.

Обобщителни думи

Вън от съмнение е, че Credissimo са сред най-известните компании, които предлагат бързи кредити онлайн в България. Кандидатстването става много бързо и лесно, без да е необходимо да посещавате физически офис на институцията. Кредитите се одобряват за броени минути, което представлява допълнително удобство за всеки клиент. Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас и не забравяйте, че трябва да бъдете отговорни, когато теглите бърз кредит за нуждите ви.