четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Цени и особености при скриновете – какви са съвременните тенденции

Цени и особености при скриновете – какви са съвременните тенденции

модерен скрин

Твърдението, че колкото по-малка е една мебел важи и за определянето на цената на скриновете, които всеки използва в своя дом. И както разбира се, предполагате и тук има известни изключения. Предлаганите изгодни и доста ниски за скринове цени не винаги ни удовлетворяват като дизайн, размер и функционалност, което се превръща в стимул за това да изхарчим повече, но за сметка на това да получим по-добра възможност за това да се сдобием с мебел, която да ни служи безотказно. За всеки вкус и джоб по нещо ни предлагат днес от Мебели Арена със своята невероятно добре селектирана колекция от практични скринове.

Колко да инвестираме в нов скрин

Първото, което купувача определя при подбор на скрин или друга домашна мебел е максимален бюджет. Да си купиш обзавеждане по твоя джоб – не е изненада, нали! Именно провокирани от различните финансови възможности търговците представят доста богата гама от цени дори при скриновете. Със сигурност идеята да си изберете скрин се повлиява до голяма степен от цената, но също така и от:

Скрин
  • Дизайна му

Дали ще се адаптира в стаята, за която е предназначен или ще стои като неканен гост, който всеки момент ще си тръгне;

  • Размери

Модификациите при размерите наистина са разнообразни – високи, ниски, големи или малки скриновете могат да ви изненадат с възможностите си за габарити;

  • Разпределение

Когато споменем за тази мебел повечето клиенти си представят мебел с три, четири или повече чекмеджета. Но сред бърз преглед на предлаганите в Арена модели ще видите, че доста атрактивни и комбинативни могат да бъдат скриновете – с едно чекмедже и два шкафа, с един шкаф и няколко чекмеджета и т.нат.;

  • Стил

Класически, ретро, винтидж, съвременен, рустик и още доста интересни модни тенденции в интериорното обзавеждане повлияват изработката на скринове.

Всичко това до голяма степен повлиява стойността на този вид мебел и поради това едни от скриновете се предлагат на ниски, а други на по-високи цени.