четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Ефективно чистене и поддръжка на мокет – как се постига

Ефективно чистене и поддръжка на мокет – как се постига

пране на мокет

И вие ли сте от хората, които обичат меките подови настилки? Да, те носят много повече уют и топлина, грижат се за личния ни комфорт и удобство. Но как ги поддържате свежи и чисти? Със сигурност е приключение да се чисти мокет, а да не говорим за пране, което е желателно да се случва поне веднъж годишно. Предимствата на топлата и намаляваща шума при стъпване повода настилка наистина са невероятно харесвани от потребителите, но проблема с почистването и прането са в състояние да превърнат в истински кошмар използването им. Но ние имаме решение и то професионално – пране на мокет от Мистър Клийн София като резултатите от услугата наистина са впечатляващи.

За повече чистота у дома

Хармонията в дома може да бъде нарушена. Със сигурност това, което е важно да се отбележи е, че мокета е специална подова настилка, която не винаги предоставя възможността да се почисти с подръчни материали. Рисковете за цветовете, изтъняването на материята и усилията, които ще се наложи да вложите определено водят до рискове, които могат да съсипят красивия ви под. именно затова днес представяме услугата пране на мокет от Мистър Клийн София, тъй като идеята ни е да запазим максимално дълго време качествата на мокета.

Мистър Клийн София дават някои ценни съвети да поддръжка на мокета у дома, което е решаващо за чистотата и комфорта:

  • Дори да нямате много време през деня не пропускайте да почиствате мокета, тъй като това ще предотврати наслояването на прекалено много прах между миниатюрните къси косъмчета;
  • Не стъпвайте с мръсни обувки върху мокета, тъй като рискувате да пренесете бактерии и нечистотии, които да проникнат дълбоко в структурата на материята;
  • При попадане на храна върху мокета е желателно бързо да отстраните и почистите с влажна кърпа, а при риск от оставане на петно заперете с подходящ сапун;
  • Чистете внимателно космите от домашните любимци, тъй като те са много упорити и лесно се набиват в мокета;
  • Не мокрете прекалено много мокета при опити да перете на ръка, защото така рискувате да отлепите от бетоновата повърхност и да се получи издуто балонче.
Почистване

Няма никакво съмнение, че най-добрата грижа, която можете да приложите е чрез използване на професионално пране на мокет от Мистър Клийн София. Защо да изберете Мистър Клийн? Когато става въпрос за домашен уют и комфорт няма спор, че качествената професионална техника и безопасни биологични препарати максимално щадящи тъканите ще се погрижат за перфектното почистване на меките подови настилки. Не винаги сами можем да се справим с петната, праха и косите от домашните любимци, но за сметка на това винаги имаме възможността да използваме професионални услуги, които да гарантират чистота, свежест и ярки цветове на любимата ни топла подова настилка.

Екипа по професионално пране на килими, мокети, мека мебел, матраци гарантира:

  • Коректно спазване на уговорения ден и час за посещение на адрес;
  • Използване на деликатни еко препарати за професионална употреба;
  • Прилагане на ръчно и машинно пране на мокет в зависимост от нивото на замърсяване;
  • Безупречно качество и отговорно отношение към извършваната услуга;
  • Гарантирана свежест и чистота.

Има защо д се доверите на опитен професионален екип. Мистър Клийн София предоставя богат пакет от почистващи решения на своите клиенти. Прането на мокети и меки подови настилки определено е доста атрактивно и интересно с оглед на това, че поддръжката им е доста сложна и ангажираща. Спестете си време, физически усилия и излишни разходи, зщото с експертната намеса на специалисти си осигурявате така мечтания чист и приятно ухаещ на свежест дом. Не отлагайте прането за великденското почистване и още днес потърсете експертите по чистота!