четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да изберем качествено единично легло?

Как да изберем качествено единично легло?

легло с ракла

Щом ви предстои покупката на нова мебел е добре да разгледате всички актуални модели към момента. Производството и дизайнът на тези артикули търпи постоянна промяна и е нормално нещата да стават по функционални и красиви. Единични легла се търсят за детска стая, спалнята за гости и други. Такава мебел може да поръчате без проблем по интернет от сайта на https://www.venus.bg/спални/легла/единични-легла. Вариантите са много разнообразни, затова е от значение да имате лични критерии при избора. Хубаво е, че онлайн магазините предлагат модели на достъпна цена и с възможност да изберете различни допълнителни екстри.

Какви трябва да са характеристиките на добрия единичен модел?

Като всяка друга мебел от обзавеждането на апартамента и тази, трябва да отговаря на критерия здравина. На единичното легло ще се спи и то трябва да е с надеждна конструкция, без да скърца или да се клати. Винаги купувайте мебелите от доказани търговци, които работят с повече производители. Така ще имате много по-голям избор от модели и ще откриете бързо желания от вас.

Размерите на единичните легла са по-скоро стандартни и лесно ще намерите място в стаята за новата мебел. Допълнителните функционалности се съдържат в мястото за съхранение на вещи. Има модели, които разполагат с повдигащ амортисьор на матрака, чрез който може да използвате спокойно подматрачното пространство. При други то е оползотворено като са инсталирани в основата широки и големи чекмеджета.

Трети вариант е допълнителната ракла, в която да събирате спалното бельо и завивките. Много практична мебел, която ви позволява да поддържате стаята винаги чиста и подредена. Това придава определен уют на атмосферата и ще ви накара да се чувствате добре. В каталога на Venus.bg може да научите подробности за следния модел. Единично легло Сити 2005 – 82/190 см, Венге:

  • семпло, но същевременно и функционално единично легло „Сити 2005“, подходящо за обзавеждане на спалня;
  • разполага с две чекмеджета и ракла за съхраняване на Вашите вещи;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден.

Подобен качествено изработен модел ще ви донесе само удобство и комфорт. Винаги може да полегнете и да си починете след уморителния ден.

Кои са основните материали за изработка?

Голяма част от мебелите днес се правят от плоскости МДФ и ПДЧ. Техните характеристики са близки до тези на дървесината, но тъй като са по-евтини се наложиха в производството на мебели. Те са и по-леки, а това е много удобно за потребителя, който при желание лесно може да промени и да пренареди обзавеждането в жилището си. Материалите изглеждат стилно и луксозно, заради ламинираното покритие което имат. Не задържат мръсотия и няма да се повредят лесно.