четвъртък, май 30, 2024
Начало > EKO Мода > Използването на ЕКО козметични продукти гарантира безопасна разкрасяваща процедура

Използването на ЕКО козметични продукти гарантира безопасна разкрасяваща процедура

перманентен грим

Случвало ли ви се е да платите прескъпо за козметична интервенция и да се окаже, че използваните продукти са токсични и застрашават здравето ви. Първата реакция на организма обикновено е обрив, сърбеж, а при някой хора, които имат силно изразена алергия може дори да се  стигне и до посещение на болнично заведение. Има доста козметични процедури, при които се използват силно концентрирани с химични съставки продукти, които не са толкова добре поносими от всеки човек. Затова в съвременната козметична индустрия се залага на био продукти, етерични масла и други производни, които са с изцяло натурален състав и са безопасни за употреба. Една то най-разпространените и много интересна за клиентите процедура е перманентното гримиране. От особена важност е да се знае, че не е правилно перманентното гримиране да се сравнява с татуирането, въпреки факта, че в козметичните среди е познато като козметична татуировка.

грим

Характерно за прилагането на тази иновативна разкрасяваща процедура е това, че се залага на употребата на  ЕКО материали и суровини. Пигментите са тествани и са доказани като напълно безопасни за човешкото здраве. Със сигурност знаете, че когато се прави татуировка мастилата, с които се работи са токсични. За разлика от тях обаче можете да сте напълно сигурни за собственото си здраве, тъй като при прилагането на процедурата перманентен грим се използват пигменти с натурален и минерален състав.  Така всеки клиент, който е решил да се подложи на метода няма от какво да се притеснява, защото когато се използват еко съставки няма как да се провокират каквито и да било алергични реакции.

Не  е нужно да правите компромиси със здравето си защото за перманентният грим с естествени ЕКО материали се грижите не само за това да се намалят рисковете от подуване, обрив или друг вид алергии, а освен това имате шанса да се радвате на максимална дълготрайност. Решението да се подложите на перманентен грим е добре да бъде внимателно обмислено. Въпреки, че утвърдените салони за красота не правят никакви компромиси с подбора на еко суровини и материали все още има такива, които работят с по-евтини консумативи за да могат да предложат по-ниска цена.  Когато става въпрос за качествена услуга, максимално добър ефект, използване на ЕКО материали, безопасност и дълготрайност то не се подвеждайте по ниските цени, които се предлагат от неопитни козметици с минимален стаж, които освен това работят и без наблюдението на своя ментор.

Перманентния грим е сравнително сложна манипулация. Тук се изисква не само добре квалифициран професионалист, но също така качествена техника, с която се изрисуват определените зони на лицето, а също толкова важни са и използваните консумативи. Задължително е материалите да са с натурален състав. При тяхното прилагане се намаляват до минимум появата на алергични реакции. Когато инжектирането на пигментите се прилага контролирано то е повече от ясно, че ще останете максимално удовлетворени от крайния резултат. Добрите козметици независимо от това, че работят с материали на утвърдени марки пигменти задължително извършват и тестове за поносимост. Само по този начин клиентите могат да бъдат максимално удовлетворени и спокойни за своето здраве.

ЕКО материалите с в основата на качеството, което всеки клиент желае да получи.  Безспорно пигментите с натурален състав са много по-скъпи, но когато един козметичен салон държи на своята висока репутация и имидж не би си позволил компромис с използваните продукти. доволните клиенти са онази реклама, от която всеки козметик се нуждае и като се има предвид, че доверието доста трудно се печели, а се губи буквално за секунди то е логично да използват само доказани като ефективност суровини и материали за прилагане на перманентен грим. Прекрасни и сочни устни, очна линия за изразителен поглед и супер красиви вежди – гарантирано със специално подбрани био и еко продукти.