неделя, април 21, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Голям или по-голям диван – кой е максимално подходящия

Голям или по-голям диван – кой е максимално подходящия

диван голям

Обяснимо е защо повечето клиенти търсят да закупят по-голям като размер диван. Наистина удобството, комфорта и множеството функции, които предоставя една такава мебел са безспорни, а именно в това се крие и онова неистово желание  да се потопим в много повече мекота и удобство. Колко голям да бъде новия ни диван? Повече ли ще ни струва по-големия вариант и колко? Интересни въпроси, на които вероятно търсите отговори и вие, но все пак определено си заслужава да се настаним на диван голям особено ако можем да си позволим и пространството и неговата цена.

Защо дивана да е голям

Мека мебел, която изисква да се разкрие потенциала ѝ. Така бихме описали диваните, които са с по-големи размери. А те са големи, защото могат:

  • Да се разпъват до максимални размери, подходящи за спане;
  • На голям диван могат да се настанят повече хора;
  • Ползването на дивана може да бъде както за кратка дрямка така и за излежаване с книга в ръка, сладки раздумки с приятели или пък каквото и да било друго релаксиращо бездействие.
нов диван

Хубаво е дивана да е голям, защото така няма да се налага да се бутате с останалите членове от семейството си докато гледате интересен филм. Всеки ще си има зона за почивка и отдих, а мекотата и комфорта са гарантирани във всеки сантиметър площ от прекрасната ви мека мебел.

И колко ще ни струва това фантастично удобство? Съразмерно на пропорциите на дивана е ясно, че и цената, която ще платим за по-големия размер няма да бъде като за малко канапе. Наистина има значение това, но пък идеята е наистина да се намери онзи баланс и гарантирано удобство, с което човек може да се наслади но обстановката, която е успял да сътвори за приятни и отмарящи мигове с близки и приятели.

Търсите ли уникален, удобен и наистина голям диван ви каним в магазин Венус, където ще се изненадате от изложените в каталога стилни екземпляри.