понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Иглени терапии за добро самочувствие

Иглени терапии за добро самочувствие

разкрасяване

Не винаги човек харесва всичко по себе си. Ако не ви допада извивката на носа, искате по-плътни устни или пък мимическите бръчки са причина за пониженото ви самочувствие то ето, че имате сериозен повод да потърсите експерти по красота, които съобразно бюджета, с които разполагате да ви предложат различен тип интервенции. Съвета на козметици и дерматолози е направите план за изпълнение на разкрасителните процедури, тъй като в зависимост от това какъв ефект желаете да постигнете има различни фактори, с които трябва да се съобразите. Предвид разнообразието от методи, за бързо справяне с несъвършенствата, които съвременната дерматология ни предлага е важно да отбележим, че има интервенции за подмладяван, които са не само достъпни, но и подходящи за всеки тип кожа и възраст.

Инжекционните терапии, които предоставят грижа за здравето и красотата

Клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас акцентира на оптимално безопасни и безболезнени процедури, които да отговорят на вашата суета. Всъщност в това да имаш желание да изглеждаш съвършено и безупречно няма нищо лошо, защото човек е важно да се грижи за своят външен вид и здраве така, че наистина да повиши увереността и самочувствието си. А терапиите, които се препоръчват като средство за справяне с несъвършенствата са:

иглени терапии
 • Иглена мезотерапия;
 • Уголемяване на устни с хиалурон.

Ще ви запознаем накратко с двата типа процедури, при които основен елемент в борбата със стареенето и несъвършенствата е хиалуроновата киселина.

Мезотерапията е изключително интересна процедура, която представлява инжекционна терапия, при която се имплантират ценни хранителни вещества в кожата. Те могат да бъдат доста разнообразни като състав. Най-често това са комплект от хиалуронова киселина, витамини и минерали, които целят подхранване на кожата и нейното регенериране. На https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/inzhektsionna-mezoterapia/ можете а откриете допълнителна информация за това какви са ползите от иглената мезотерапия и какво е нейното приложение- ще изброим за ваше улеснение основните приложения, при които иглената мезотерапия се прилага:

 • Алопеция – косопада е типичен не само за напредването на възрастта, а може да се появи дори при деца;
 • Приложима е мезотерапията при бръчки;
 • За хидратиране на суха кожа;
 • За лечение на тъмни кръгове около очите;
 • При стрии и целулит;
 • За подобряване контура на лицето и други.

Не само видимо подобряване и подмладяване получавате с тази терапия, но и се грижите за подхранването на косата и кожата, което е отговорност за вашето здраве.

От доста време клиентките, които целят уголемяване на устните не използват ботокс или други импланти, които могат да имат пагубно влияние върху здравето им. Когато се касае за напълно безопасно и безболезнено решение от Мирабел предлагат уголемяване на устни с хиалуронова киселина Бургас. Хиалуроновата киселина е напълно безобидна, тъй като е вид естествена съставка за организма. А това показва, че няма никакъв риск от поява на алергии. Страничните реакции от поставяне на хиалурон в устните за тяхното уголемяване са сведени до минимум и точно поради това дерматолозите от Мирабел Бургас препоръчват на своите пациентки именно този подход, който е ефективен и винаги дава удивителни резултати.

За да се избегнат дори незначителни възможности от поява на синини или спукване на кръвоносни съдове е важно да се подложите на такава интервенция в клиника по естетична дерматология, в която лекарите имат достатъчен опит в прилагането на такива терапии. Наред с видимите ефекти и придаване на обем на устните хиалуроновите филъри са много популярни и за други зони, които често са обект на бързо отпускане и загуба на еластичност като/

 • Околоочен контур;
 • За корекция линиите на носа;
 • За уплътняване на скули;
 • За премахване и попълване на бръчки по челото;
 • При увисване на зоната около брадичката и други.

Уголемяването на устни се прилага от дерматолог съобразно естествената форма и големина на устните като се цели запазване на естествената визия и съразмерност с пропорциите на лицето.