понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Модерна и дискретна кухня – изберете изтеглящ се абсорбатор

Модерна и дискретна кухня – изберете изтеглящ се абсорбатор

кухня

Наричат ги дискретни кухненски решения, тъй като те не се появяват до момента, в който не станат необходими за ползване. Абсорбаторите и всякакви други уреди за вграждане са едно удивително решение, с което кухнята се превръща в модерна и дори приятна за обитаване зона. Отминаха времената, когато кухнята се приемаше като средство за инквизиция с часове прекарани на тенджерата и  фурната. Съвременната домакиня се радва на свободното си време и дори бихме споделили, че тя с удоволствие се вихри в тази зона за кулинарни творчески изяви.

Дискретността – нов акцент при вградените аспиратори

Новаторството в сектора определено е изумително. С цел да ги направят още по-модерни, по-ефектни и функционални производителите създават варианти, които са с изтеглящ се или плъзгащ механизъм. Наричат ги телескопични абсорбатори и тяхното предназначение е свързано с това да елиминират неприятните миризми в кухнята от процеса на готвене. Изтеглящ абсорбатор за вграждане е практичния избор, с който спестявате не малко пространство. Обикновено вградените аспирации заемат поне един шкаф. А съгласете се, че това не е много добър вариант особено в зони, където всяка една площ е важна. Така, че моделите с плъзгащ и изтеглящ механизъм са перфектното решение, с което:

вграден аспиратор
  • Кухнята ще ухае приятно, а не на остатъчни миризми от всякакви готварски изделия;
  • Абсорбатора винаги ще намалява влагата и парата при готвене;
  • Когато не се нуждаем от аспириране и пречистване на въздуха уреда заема мини позиция и не се натрапва по никакъв начин с присъствието си.

Креативни и иновативни са решенията, които се предлагат производителите на висококачествени изделия за оборудване на кухнята. Изтеглящите се абсорбатори за вграждане са революционно изобретение, което цели трансформация на кухненските зони и превръщането им в изискани пространства. Естетиката и ефективността при функциониране на тези аспириращи машини в основния си замисъл е да подобри качеството ни на живот, да улесни и да е дискретния почерк, който всеки от нас търси.