четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Колко ще ви струва лечението на цистит?

Колко ще ви струва лечението на цистит?

цистит

Възможно ли е да се лекува цистит за един ден? Онези от вас, които са наясно с инфекциите на пикочните пътища и проблемите, които те създават наистина биха били впечатлени от възможността да се решат проблемите в рамките на няколко часа. Но дали това е възможно? Цистита е от инфекциите, които са свързани с болезненост и често уриниране. Спазмите са толкова неприятни, че в даден момент се оказва, че прекарвате много повече време в тоалетната отколкото другаде в дома. Тъй като се касае за бактериална инфекция е важно да споделим, че често лекари препоръчват използването на антибиотици, които дори след първата доза оказват облекчаване на симптомите. Но предвид уврежданията, които антибиотиците нанасят върху здравето ни се питаме дали не съществува друг метод. На изгодна цена за лекарства за цистит, които са безвредни и безопасни сега бързо можете да се избавите от проблемите.

Какво представлява цистита?

Цистита е едно от честите заболявания, които засягат най-вече жените. Бактериалната инфекция е свързана с възпалителни процеси, които предизвикват сериозен дискомфорт. Най-неприятните симптоми са:

 • Често уриниране;
 • Тежест;
 • Кръв в урината;
 • Болка;
 • Подуване в долната част на корема и други.

Цистита изисква взимане на спешни мерки, тъй като бактериалната инфекция много бързо се разраства и това води до още по-неприятни пориви, изпускане на урина, натоварване работата на бъбреците и други.

Пикочния мехур при жените е изложен на много по-често инфектиране отколкото при мъжете и това е една от причините при тях да има по-сериозно изразена симптоматика. Характерно за заболяването е това, че е характерно за различни възрастови групи и засяга както деца така и възрастни. Честите възпаления при жените са характерни заради анатомични особености на пикочо-половата система. Особено внимание следва да се обърне при бременност, когато инфектирането може да бъде опасно дори за плода.

Как да спрете бързо размножаването на бактериите?

В аптечната мрежа се предлага огромен набор от лекарства на добри цени, които могат да се справят бързо и ефективно с възникващите възпалителни процеси. При правилно лечение с медикаменти, съдържащи билкови екстракти проблемите и симптомите отшумяват в рамките на 5-6 дни. В случай, че възпалителните процеси и симптоми не отминават е добре да се включи антибиотик за да се избегнат рискове, които могат да засегнат бъбреците.

лекарства

За да спрете размножаването на бактериите и добре назначаването на определени медикаменти да бъде съобразено със състоянието ви и за се предприемат конкретни действия, които се отнасят до вида на бактерията. Лабораторното изследване на урина ще предостави информация на лекаря дали има нужда от антибиотик или е възможно лечението да бъде по-безобидно и безопасно за здравето.

Съобразно причинителя на инфекцията едни от най-често изписваните лекарства от специалистите са:

 • Бонурел капсули;
 • Колхипурин;
 • Буконокс;
 • Червена боровинка;
 • Ренохелп;
 • Екстракт от мечо грозде;
 • Урикод;
 • Уростаб;
 • Уроцист и други.

Това са едни от безобидните и благоприятно въздействащи на разпространението на инфекцията лекарства. Освен това са изключително икономични от гледна точка на това, че наистина са много ефективни и още след първия прием пациентите изпитват сериозно облекчение.

Изгодни ли са цените на антибиотиците?

Може би в даден момент се оказва, че няма как да се овладее инфекцията без да бъдат използвани антибиотици. Често бактериите могат да предизвикат затруднения в работата на бъбреците, което неизбежно от своя страна налага да се приложат ефективни действия, които бързо да овладеят процеса.

Факт е, че антибиотиците не са от най-евтините лекарства и цената им наистина е висока. Но когато е наложително няма как да се избегне прилагането им, което е показателно, че следва да изберете продукта, назначен от лекаря ви. За съжаление обаче онлайн платформите не предлагат поръчка с един клик. Нужно е да направите съответното запитване за цена за да сте сигурни, че ще изберете онази, която е най-достъпна за вашия джоб.