петък, декември 8, 2023
Начало > ЕКО Мебели > Какви са предимствата на модерния кухненски ъгъл?

Какви са предимствата на модерния кухненски ъгъл?

диван

Всяко семейство предвижда зона, в която да се храни. Това може да бъде отделно помещение, но много често е комбинирано заедно с кухнята. Ако искате обстановката да бъде по-различна от добре познатата, в която присъстват маса и столове, ви предлагаме да помислите за покупката на модерен кухненски ъгъл. Тази мебел е добре позната през годините и винаги е предпочитана от хората, заради множеството си полезни функции. Нови и разнообразни модели може да откриете в каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли. Търговецът се е постарал да предложа богато разнообразие от варианти, за да оформите един интериор, който ви допада и ще направи дома ви уютен.

С какво се отличават трапезните дивани?

Тези мебели предлагат изключително комбинативна конструкция, която оползотворява по най-добрия начин пространството. Колкото и малка да е кухнята ъгловият диван ще се впише перфектно и няма да отнеме много от свободното място. На него могат да седнат повече хора, отколкото бихте настанили на класически столове. Освен това, всеки ще се чувства значително по-удобно, тъй като това е мека мебел, която има своите предимства.

Облегалките са достатъчно високи и меки, седалките също и така спокойно може да се отпуснете и да не чувствате предишния дискомфорт. С покупката на трапезен диван вие променяте предназначението на целия кът, защото той става място за почивка и релакс, тъй като тази мебел има и разтегателен механизъм. В зависимост от вашето желание може да спите там, да прекарвате времето си или да поканите гости.

Магазин Venus.bg да бе един конкретен пример – Трапезен ъгъл Торонто – с 2 бр. ракли и функция сън – Кафяв:

  • представяме Ви изключително достъпният ъглов диван „Торонто“;
  • подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен елемент;
  • този артикул притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • раклите под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Тази мебел ви осигурява перфектна възможност да се чувствате удобно у дома си и с удоволствие да се настаните около масата.

Диван в какъв цвят да изберем?

Всеки клиент има възможност да определи вида и цвета на тапицерията. Каталозите, които предлагат производителите са много богати и разнообразни като често може да миксирате и два цвята. Преценете какъв е стилът на кухненската зона и кой вариант ще подхожда най-много. Кухненският ъглов диван може да бъде много свеж и весел с модерни флорални мотиви или пък семпъл и едноцветен, ако това е вашето желание.