понеделник, юни 24, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кухненските маси, които се почистват най-лесно

Кухненските маси, които се почистват най-лесно

маса

Много интересни и атрактивни модели кухненски маси се предлагат на пазара. Това, което е изключително привлекателно за домакините е това, че все по-лесна за поддръжка  и почистване става една кухненска маса като причините затова се крият главно в иновативните материали, които се влагат в тяхната изработка. Приоритетно и това, тъй като разумната съвременна домакиня не е склонна да си губи времето с ежедневно чистене и инвестиране в скъпи препарати. Ето защо днес ще ви представим нещо доста практично като вариант за кухненска маса, а именно моделите, които са изработени от такива иновативни материали, които се почистват лесно с вода и домакинска хартия.

Плотове от принт стъкло и ЛПДЧ – за маси с изтънчен дизайн и перфектна визия

Креативността на мебелните производители наистина е удивителна. Кухненската маса е сред задължителните елементи, които се приемат с внимание към трапезния интериор. Определено това, което ни завладява като тенденция със своята ефирност и изтънченост са именно онези видове трапезни или още известни като кухненски маси, които са изработени от:

Трапезна маса
  • Принт стъклен плот

Стъклените плотове не са някаква феноменална новост, но за а разнообразят интериорния обхват производителите влагат принт стъкла, с които успяват да внесат една многообразна идея за по-свеж и стилен интериор. Няма обаче никакво съмнение, че това са масите, които са сред най-лесните за почистване, тъй като това, което забелязваме тук са вариантите за почистване. Бързо и удобно само с препарат за стъкла и кухненска кърпа плота на кухненската ви маса винаги ще блести от чистота;

  • Плот от ЛПДЧ

Аналогични на стъклените плотове лакираните ПДЧ-та също са една много интересна алтернатива, с която можете да направите интериора си още по-свеж и изтънчен. Гладък, бляскав и също толкова ефективен за лесна поддръжка. Няма петно, което да се задържи на този плот, защото мека къпа с вода премахва абсолютно всичко – вино и всякакви остатъци от храна.