понеделник, май 20, 2024
Начало > EKO Мода > Маратонки Nike – бъдете ексклузивно модерни всеки ден

Маратонки Nike – бъдете ексклузивно модерни всеки ден

Полагаме ежедневни старания, свързани с външния си вид. Стараем се да се обличаме добре, да не пропускаме малките детайли, както и да правим така, че винаги да сме в крак с модните тенденции. Наред с това, залагаме и на комфорта, който е задължителен, за да бъде денят ни пълноценен.

Защо да купим маратонки Nike

Придобивки като оригиналните маратонки nike са сигурен начин едновременно да изглеждаме добре, но и да не се лишаваме от удобствата, нужни ни, за да се чувстваме свободни да правим това, което правим на работа или в свободното си време… Спортните обувки на този бранд са качествени и красиви, но нека разберем повече за тях в следващите редове.

Ако ви предстои да купите нови маратонки с оригинален произход, заложете на марката Nike, която има световноизвестна слава и е любима за жени, мъже и подрастващи. Отличава се с изключителните си колекции от спортни обувки, като всяка година смайва своите почитатели с все по-нови модни изкушения. Качество, удобство и красота – всичко, от което се нуждаете, за да стъпвате сигурно и уверено!

Как да ги носим, за да изглеждаме модерно

Дори купим най-скъпия чифт спортни обувки, ако той не знаем как да го комбинираме с дрехите в гардероба си, подобна инвестиция се обезсмисля напълно. Можете да носите маратонките Nike по следния начин, така че да изглеждате феноменално добре – винаги! Ето и някои интересни идеи за вашия street/casual аутфит:

  • Модел Air Max (дамски или  мъжки) с тъмно дънки и тениска с щампа. Ако времето е по-хладно, можете да заложите и на спортни-елегантно сако, което ще завърши визията;
  • Клин или анцуг с маратонки Nike – класическо съчетание, при които почти никога не се наблюдават пропуски. Стилът в случая е изцяло спортен, като този аутфит е подходящ най-вече за спорт или за свободното време;
  • Панталон или дълга рокля (за дамите) в комбинация със спортни обувки на бранда – отново имаме голям шанс да пожънем тотален моден успех с тази си визия която е любима на много от нас. Тя се свързва с удобство, стил и свобода на движение, като и трите са важни за пълноценното ни ежедневие.

Найк е име, което всеки знае. Появила се е на пазара през 60-те, а към днешна дата емблемата на марката се е превърнала в еталон за класа и качество.

Подходящи ли са за спорт

Основното предназначение на маратонките Nike, разбира се, това е за спорт. Използват се за бягане, за фитнес, за баскетбол и волейбол, както и за много още други активности, изискващи да сме облечени подходящо. Ако сте сред редовно трениращите, чифт обувки на марката е дори задължителен.