петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Мечтата за луксозна спалня не е невъзможна

Мечтата за луксозна спалня не е невъзможна

спалня

Всеки иска да има модерно обзаведен дом, но често средствата са тези, които ни пречат да осъществим идеите си. Има разбира се и лесни трикове с които бихте могли да придадете стил и разкош на жилището си, с по-малко средства. На първо място се отървете от ненужните вещи, които вече са демоде и не са многофункционални. Ако се поинтересувате и разгледате предложенията за луксозни спални, ще останете изненадани, колко красиви неща предлага пазарът на едни, доста добри цени.

Луксозна спалня

Целта ни да направим една наистина впечатляващи луксозна спалня, трябва да започне от пребоядисването ѝ. Освежаването на стените, коренно ще промени атмосферата в помещението. Добре е основният цвят да е така подбран, че да допълва избраните мебели. За предпочитане е цветът да бъде контрастен, за да създаде необходимият акцент.

Следващата стъпка, нека да бъде изборът на качествени завеси за спалня. Тежките завеси, създават стил и атмосфера на аристократичност, така че съчетайте цветовете и подберете нещо наистина луксозно. Друг елемент, който би допълнил хармонично атмосферата в спалнята е едно наистина красиво и голямо огледало.

Главната роля в декорирането на една луксозна спалня, разбира се е на леглото. То е този основен елемент, който ще изпълни стаята със съдържание.

Предложенията, които ще ви направим са прекрасно издържани и разбира се функционални:

  • Луксозна спалня Chiara. Дизайнерският модел е с изцяло тапицирано легло с луксозна еко кожа. Комфортно и удобно със стабилна конструкция, която гарантира едно дълготрайно ползване;
  • Тапицирана спалня Maia 160/200 – PU кожа. Великолепна и изцяло тапицирана с висококачествена кожа. Повдигащият амортисьорен механизъм и подматрачна рамка ви дават необходимото пространство за съхранение на вещи;
  • Тапицирано легло Велато – с 4 чекмеджета – Дамаска Велуто Еспресо. Висококачествената дамаска придава изисканост на модела. Четирите чекмеджета ще ви предоставят място за съхранение на дрехи.

Покупката на такъв тип луксозна спалня ще преобрази стаята ви за почивка и ще може да се насладите комфорт и удобство.