вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Модерните секции – стилни и впечатляващи

Модерните секции – стилни и впечатляващи

секция

За да бъде в едно жилище наистина уютно и красиво, трябва да изберем подходящото обзавеждане. Щом става въпрос за всекидневната, естествено е да бъдем още по-внимателни, понеже това е любимата стая на всички в дома, а нерядко там посрещаме и гости. Има  базови мебели, които е добре да присъстват със сигурност. Модерни секции Венус ще откриете в каталога на магазина, откъдето може да си ги поръчате. Днес ще поговорим малко повече точно за този артикул и неговото място в съвременното жилище.

Защо модерните модулни секции Венус са най-оптималното решение

През последните години в интериорния дизайн навлезе модата на разнообразните модули. Те дават прекрасната възможност на всеки да подреди хола си спрямо собственото си виждане. Предоставят също така и безспорна функционалност. Ако в даден момент решите да променяте интериора, това няма да ви попречи, а напротив – ще ви улесни. Ако в някакъв етап от живота ви потрябва допълнително място за съхранение или нещо друго бихте могли да допълните с подходящ модул и интериора в хола веднага ще се обнови. Производителите на холни секции Венус, са се погрижили да ви предложат елементи в различни цветови гами, изработени от качествени и модерни материали. Най-интересните от тези модерни холни секции Венус са гланцираните. Елегантно излъчване на помещението придават LED светлините и стъклените шкафове.

Модерна холна секция City 6054 Черно шагрен/ Бяло гланц – с LED осветление представена от мебели Венус:

Холна секция
  • Изработена от висококачествени материали като 18 мм. МДФ, 16 мм. ПДЧ, които й придават по-голяма здравина и стабилност;
  • Състои се от: двукрилен гардероб, три чекмеджета с падащи врати;
  • Гардероб със стъклени  рафтове и LED осветление;
  • Място за ТВ и две ниши, подходящи за поставяне на DVD или декодер;
  • Вратите са оборудвани с механизми за плавно затваряне.

Модерните холни секции на Венус ви помагат с една покупка да се насладите на всичко необходимо във всекидневната. Бъдете актуални и използвайте модулните елементи.