четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Лесно ли е да променим интериора на трапезарията с покупката на нови маса и столове

Лесно ли е да променим интериора на трапезарията с покупката на нови маса и столове

трапезен комплект

Може би и вие отдавате по-голямо значение на обзавеждането в дневната и не ви се струва интересно избирането на маса и столове. Тези артикули имат своите предимства и съвременните дизайни привличат все повече клиентите. Без проблем ще обновите атмосферата в трапезарията и ще я направите много по модерна и приветлива, ако поръчате готов комплект от каталога на https://www.venus.bg. Съвременният облик, който имат тези мебели ги прави все по желани и предпочитани за инвестиция. Те са изработени от здрави материали, гарантират удобство при ежедневната употреба.

Какъв комплект за трапезария да изберем

Интериорните дизайнери одобряват инсталирането на готови комплекти, защото това е най-професионалният начин да обзаведем. Различните мебели са синхронизирани естетически и няма как да стане грешка. Съветват обаче много да внимаваме с размера на помещението, където поставяме комплекта. Той трябва да е съразмерен и удобен за използване, защото в противен случай ще изглежда много претрупано и неуютно. Ако не разполагате с достатъчно място не взимайте столове с подлакътници, тъй като няма да могат да влизат под плота на масата.

Изберете форма на основната мебел, като вземете под внимание личните си предпочитания и формата на стаята. Не е трудно да обзаведете трапезарията, стига да внимавате за тези дребни детайли. Venus.bg ви предлага да разгледате по обстойно един от предпочитаните модели в каталога. Комплект маса Morgan с четири тапицирани стола HM11411 – Стъкло/Зелен:

маса и столове

  • трапезен комплект „HM11411“ включва трапезна маса Morgan и четири тапицирани стола с подлакътници;
  • масата е с правоъгълен стъклен плот и МДФ крака;
  • столовете са тапицирани с кадифена дамаска, с метална конструкция имитираща дърво.

Красиви мебели, които ще направят дома ви стилен и модерен. Стъкленият плот прави прекрасно впечатление, защото създава усещане за повече простор.

От какви материали се изработват днес мебелите

Комплектите маси и столове са едни от най-разнообразните артикули на пазара. Обикновено краката и основите се правят от най-здравите възможни материали, а именно естествената дървесина и метала. За другите части се използват МДФ, ПДЧ, стъкло или полипропилен. Всеки от тях има своите положителни характеристики, за да изглеждат и да се използват всички неща по предназначение. Тапицериите също са качествени и високо износоустойчиви. В зоната в която се храним има опасност от замърсяване и е добре да прецените предварително кожена или текстилната дамаска предпочитате.

Отделете време да разгледате масите и столовете в каталога подробно и да прецените, кой вариант е най-удачен за вашите потребности.