неделя, април 21, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Има ли значение с какви препарати ще бъде професионално изпрана меката ви мебел?

Има ли значение с какви препарати ще бъде професионално изпрана меката ви мебел?

пране на мека мебел

Представа си нямате колко прах и мръсотия могат да съдържат диваните, фотьойлите и останалите домашни видове мека мебел. Онези от потребителите, които са предпочели да използват кожени такива изделия са леко привилегировани, тъй като наистина освен влажна кърпа нямат нужда от други помощни средства за да почистят мебелите у дома си. Но голям процент от тапицериите, които се използват за направата на мека мебел са от текстилни материи, които несъмнено имат склонността да събират множество мръсотия и прах. Почистването на тези мебели изисква специално внимание. Не са малко домакинствата, които с цел по-честичко да освежават тапицерията на домашната мека мебел си купуват перящи прахосмукачки, с които през няколко месеца третират дамаската. Оказва се обаче, че с използването на всякакви препарати, които са малко по-агресивни и недостатъчното им „отмиване“ те съсипват материята, дивана избледнява и губи своя свеж вид. Всъщност правилното решение в случая е да се заложи на професионално пране на мека мебел, при което фирмите извършващи тази услуга използват напълно безопасни и екологични препарати, които не само, че не увреждат тъканите, но не създават и никакви предпоставки за домашни алергии.

чист диван

Прането на мека мебел се извършва на място, у дома. Ако забележите, че децата кихат по-често от обикновено то имайте предвид, че това е сериозна предпоставка за силна запрашеност на дома. Идеята на ползването на професионални услуги никак не  е за подценяване, тъй като на практика днес експертите по пране на мека мебел разполагат с всички модерни средства да се справят и с най-невъзможните за освежаване мебели. В зависимост от степента на замърсеност използваните препарати биват с различна концентрация. Подчертаваме обаче, че не говорим за такива, от които се носи силна и неприятна миризма. Днес освен качествена техника професионалните почистващи препарати, с които работят фирмите за пране на мека мебел са изцяло съобразени с условията за опазването на околната среда. Самите препарати не съдържат вредни химикали и основно състава им е от натурални суровини, които също имат невероятно благоприятно действие върху всякакви текстилни материи.

Не хабете усилия, не съсипвайте меката мебел и не си мислете, че така с търкане с четка върху петната на замърсената холна гарнитура тя ще заблести. Знаете ли, че професионалното пране на мека мебел е доста предпочитано като услуга в съвременния живот? Причините за това са напълно обясними и наистина ако се чудите как да се справите с праха и упоритите петна по дамаската на дивана сега е момента да се запознаете отблизо с машините, екологичните препарати и ефективното качествено изпълнение на услугата пране на мека мебел, предоставена от Мистър Клийн. Фирмата залага не просто на чистотата, а ефективността, еко средата и невероятно свежата обстановка у вашия дом. Затова се използват професионални нови технологии както и изпитани препарати, които няма да увредят дори най-капризите материи, от които е изработен вашия диван. Екологичните препарати и суровини, които се използват за осъществяването на процеса на изпиране на меката мебел ще се справят с най-упоритите и невъзможни за обикновено премахване замърсявания. С машините, работещи с високо налягане не само се впръсква еко препарата така, че да разтвори мръсотията, но същевременно с това я изсмуква и подсушава материите.

Знаете ли, че с професионалното изпиране на мека мебел имате невероятния шанс непосредствено след процедурата да използвате чистичкия си диван. Така работят професионалистите  – бързо, експертно и екологично. За чист и свеж дом, без алергии и прах отърсете още сега услугите на Мистър Клийн. Доверете се на опита, уменията и професионалните продукти, с които работи екипа от чистачи. За мебели, изглеждащи като нови, освежени и готови за експлоатация – позвънете и изберете качеството на разумна цена. И запомнете за да бъде дома чист и да предложите екологична и приятна среда за своите близки не подценявайте прането на меката мебел с препарати без химичен и агресивен състав.