четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Съвети за избор на разтегателна маса

Съвети за избор на разтегателна маса

маса

Трапезната зона е любима на почти всяко семейство. Тя е най-използваното място в домакинството и следва да бъде обзаведена прецизно и с много внимание. Важно е всеки отделен елемент за декориране да бъде съобразен с потребностите на членовете на дома. Не може да пропуснем и факта, че българите са гостоприемна нация и често правят събирания с приятели и роднини. Когато ще подновявате мебелировката в тази част от жилището на помощ  идва Венус.бг, като търговец с отлична репутация и богат продуктов каталог.

Какви са предимствата на разтегателните кухненски маси

Тези модели бяха несправедливо пренебрегнати от клиентите известен период от време, но напоследък това се промени и те отново започнаха да са сред предпочитаните артикули от хората. Използването на разтегателна кухненска маса със сигурност ще внесе доста комфорт и удобство от което все повече имаме нужда. Тези модели от Венус.бх ви дават възможността да не се притеснявате в нито един момент, когато ви дойдат неочаквани гости. Благодарение на опцията за промяна на пространството на разтегателната кухненска маса, ще ги настаните наистина спокойно и всички ще се чувстват добре дошли. Формата, която ще изберете зависи много от големината и разположението на стаята а също така и от вашите лични предпочитания. Венус.бг ви предлага разнообразни модели с разтягащ механизъм, подходящи за всяко едно жилище. Цветовите нюанси също са толкова много – всеки ще открие правилния.

Разтегателна маса

Разтегателна кухненска маса Sara L от Венус.бг:

  • Модерен артикул за хранене с правоъгълен плот;
  • Дебелината на плотът е 40 мм., снабден с разтегателен механизъм с помощта на който може да  разтегнете 215 см;
  • Кухненската масата Венус.бг е изработена от висококачествен МДФ материал;
  • Плотът е бял гланц а основата черна.

Когато избирате разтегателна кухненска маса, преценете много добре обема на помещението и не се стремете към възможно най-големия модел, защото има опасност да не може да използвате целия потенциал, който ви предлага тя. Доверете се на Венус.бг и няма да съжалявате!