четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кои модели шкафове за обувки са най-модерни?

Кои модели шкафове за обувки са най-модерни?

шкаф за обувки

Обзавеждането на дома е приятно занимание, особено ако се стремим да го направим уютен и практичен. Фокусирани в различните стаи и в търсене на мебели по предназначение, понякога пропускаме входното пространство, което също е част от апартамента. Тази зона е по-малка, но изключително важна за комфорта ни, тъй като там се подреждат дрехите, с които сме били навън, съхраняват се обувките и различни други артикули. Мебели Венус ви предлага да разгледате актуалните шкафове за обувки, които са важна част от мебелировката тук. Моделите са много разнообразни като изработка, дизайн и размери и със сигурност ще откриете качествен и стилен артикул, който да изберете.

Кои са най-популярните модели в момента?

Ако сте решили да инвестирате в нова мебел е най-добре да се запознаете с модните тенденции и с артикулите, които се открояват най-вече. В момента това са вертикалните шкафове за обувки, защото много добре оползотворяват пространството на височина, предлагат и удобство при използване.

Много подходящи са, ако коридорът ви е малък и тесен. Срещат се модели с вградено огледало на вратата, а то винаги е полезно във входното пространство. Дава ви възможност да се огледате преди да излезете и оптически разширява зоната като я прави по-светла. Друг предпочитан модел шкаф за обувки си остава класическият с ветрилообразно отваряне.

Механизмът на тези артикули е двуредов и могат да съхраняват голямо количество обувки. Прецените как да комбинирате мебелите, за да изглежда антрето уютно и подредено. То е лицето на вашия дом, затова не пренебрегвайте интериора. От магазин Венус ще ви представят пример – Въртящ се шкаф Геномакс – Сонома:

  • Въртящ се шкаф за обувки „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • шкафът е подходящ за антре, коридор или офис;
  • изработката е от ПДЧ материал.

Красива мебел, която ще внесе много естетика и стил в помещението където се инсталира. Имате достатъчно пространство за съхранение, както и красиво огледало.

Защо мебелите от ПДЧ са предпочитани?

Много хора избират да купят обзавеждане, направено от съвременни материали. Това си има и своите предимства. Мебели произведени по този начин изглеждат красиво и луксозно, благодарение на ламинираното покритие и възможността да се изработят в различни цветове. Те са по-леки от дървесината и доста по-евтини от нея. Почистват се лесно и не биха се повредили от мръсотия или влага. Това е от особено значение за шкафа за обувки, който винаги е в досег със замърсяване от улицата.