четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Какъв смесител за мивката в банята да изберете

Какъв смесител за мивката в банята да изберете

смесител за мивка

Две са основните измивни зони в банята. Едната е фокусирана върху цялостното почистване тялото от главата до петите, а другата е предназначена за миене на ръце, пране и други почистващи занимания. Тъй използваните смесители за измиване се характеризират с персонални особености не е без значение на кой ще се доверите за да постигнете най-красиви и отлични условия в банята. Смесител за мивка Мебели Арена е предложението, което отправяме към вас днес. Непрекъснатата необходимост от измиването на ръцете след използване на тоалетна или пък при друг вид замърсяване налага да разчитаме на такива съоръжения, които са максимално удобни за използване.

Избор на модел съобразно броя на ръкохватките

Много а принципите, които е добре да съобразите при взимане на крайното си решение, но именно спецификата на пускането и спирането на водата както и това да бъде настройвана температурата така, че наистина да е приятна за тялото са акценти от съществен приоритет. Броя на ръкохватките има отношение към експлоатацията, тъй като от това зависи и колко време ще отделите за да постигнете желания резултат.

Видовете сместели за мивка съобразно броя на ръкохватките се делят на:

  • С две въртящи се кранчета;
  • С една ръкохватка;
  • С мини лост;
  • Настройване с фотоклетка.

Приложението на всеки един от вариантите се базира на личната оценка на клиента за това кой от моделите би бил най-лесен за използване.

Какъв да бъде монтажа

смесител

Още един много решаващ въпрос, който често се дискутира между потенциални клиенти на батерии за мивка. Инсталацията има пряка връзка с това къде са предвидени връзките на водопроводната система. Производството на смесителите е съобразено с разнообразните спецификации и към момента могат да се предоставят следните варианти за инсталиране и  монтиране на батерии за умивалник за баня:

  • Стенен монтаж. Много клиенти не го предпочитат, тъй като струята на водата пада от високо и това води до много пръски извън коритото на мивката;
  • Стоящ. Популярен е, тъй като е удобен. Възможно е да изберете мястото на позициониране както и това дали да бъде поставен директно в специален отвор на мивката или пък да е инсталиран на шкафа или плота;
  • Вграден. Това е нова технология, която набира популярност през последните години. Те са много по-изтънчени и елегантни, дизайнерски и модерни.

Въпрос на персонален избор и съобразяване с това кой вариант смесител би бил приспособим в банята е решението да се фокусирате върху някои от представените акценти. Потърсете задоволяваща потребностите ви батерия, която да улесни ежедневните ви хигиенни навици с помощта на онлайн магазин Мебели Арена.