четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Трудно ли е да изберете мебели за уютна спалня

Трудно ли е да изберете мебели за уютна спалня

спалня

Избирайки легло за спалнята ние започваме да си представяме, как тя ще се преобрази и помещението ще блесне обновено. С този важен и практична артикул, всичко ще се трансформира и ще стане удобно и уютно. Не ви съветваме да се спирате на легло от най-ниския ценови клас, защото то се купува веднъж на доста години и високото качество, трябва да бъде сигурно. Мебели Венус и предлаганите легла са великолепна възможност да придобиете наистина добре изработен артикул.

Леглото от мебели Венус – френско или класическо

Солидното легло направено от дървесина е инвестиция за много години напред. То е универсален елемент, който чудесно подхожда на най-различни дизайни и аранжировки. Ако сте традиционалисти, то със сигурност това е вашият модел! Френските легла обаче, също имат не малко предимства – липсата на остри ъгли е едно от тях. Меката и голяма табла, служи като облегалка за главата и е идеална за спалнята на любителите на книги или тези, които не могат без телевизия. Да споменем и размерите на леглата в мебели Венус  – възможността да изберете между различни конфигурации е прекрасна, но ако мястото позволява гледайте моделът да е по-широк.

Легло с тапицирана табла

Легло с тапицирана табла Modern M7 – Greige Castello oak/Бял – 160/200 см. – Метални крака нов модел от мебели Венус:

  • Тапицирана задна табла и метални крака отпред;
  • Подходящо е за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • Моделът е качествено изработен от висококачествени материали ПДЧ и ЛПДЧ 18мм;
  • Съвременен модел, който ще обнови облика на спалнята ви.

Освен качествено легло спалнята трябва да ви предоставя възможността да подредите всичките си дрехи и лични вещи. Изберете подходящ размер гардероб и го допълнете с компактен но функционален скрин. Всяка дама би се радвала да подреди козметиката си и различните аксесоари за разкрасяване на изискана и стилна тоалетка. Мебели Венус са мястото на което ще откриете всичко нужно за добре организирана спалня.