четвъртък, февруари 22, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Зъбни импланти – въпроси и отговори

Зъбни импланти – въпроси и отговори

Съвременната медицина е изключително напреднала, а това ни дава многобройни възможности да подобрим здравето си, избирайки най-добрите методи на лечение. Без значение дали става дума за нашето дентално или емоционално здраве, и в двата случая няма да срещнем ограничения в намирането на правилния подход, който да ни отведе и до желаните резултати. 

Днес имаме шанс да се сдобием с бисерно бяла усмивка, която да заслепява с красотата си, също както и да се възползваме от пълно възстановяване на липсващите зъби. С помощта на модерната стоматология бихме могли да проведем адекватна поддръжка на устната кухина, залагайки на съвременните видове зъболекарски услуги, които са достъпни и ефективни. Намирането на модерна клиника, в която се предлага поставяне на Зъбни импланти е също от фундаментално значение.

Какво представляват зъбните импланти

Зъбните импланти са луксозният начин да се сдобием със съвършена усмивка, която да ни радва до края на живота ни. С тяхна помощ, ние решаваме проблемите си с липсата на зъби генерално, и без повече да се занимаваме с тази част от общото си здраве. Подобна инвестиция си заслужава до последната стотинка, защото:

  • Имплантите са покрити от титаниева сплав и са много здрави;
  • Те са уникално биотехнологично творение, на което все повече хора залагат;
  • Зъбните импланти са най-добрият начин да се възстанови липсващ зъб;
  • Наблюдава се разнообразие от имплантологични системи, които ни дават възможност да се насладим на една съвършена естетична реставрация. 

Още днес запазете своя час и внимателно обмислете всички възможности за поставяне на зъбни импланти. Доверете се на Bulgaria Dent. 

Какви видове има и как да изберем

Имплантоногичните зъбни системи са разнообразни, а Вие и зъболекарят трябва да прецените коя от тях ще е най-удачна във Вашия случай. Те се отличават една от друга според ценовия си клас, като всяка ще Ви застрахова от появата на каквито и да е усложнения за в бъдеще:

  • Economy клас;
  • Среден клас;
  • Premium клас.

Изберете най-доброто и не се колебайте да инвестирате в самочувствието си. Нека заявката Ви за добър стандарт на живот бъде категорична пред останалите и започнете живот без болка и липса на зъби.

Колко време издържат и как да се грижим за тях

Правилния план за протезиране ще допринесе за отличните резултати, които са свързани с доживотна употреба на зъбните импланти. Ако организмът Ви приеме чуждото тяло, то Вие няма за какво да се тревожите, а единственият Ви ангажимент към тях ще е правилното им почистване. Ежедневно използвайте:

  • Мека четка за зъби и подходяща паста;
  • Конец за венечните пространства;
  • Вода за уста, която да елиминира бактериите.

Не пропускайте и редовните посещения на личния зъболекар, за да държите нещата “под око”. При най-малки сигнали, че нещо не е наред, проведете професионална консултация.