четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какви са причините да изберем холов ъгъл?

Какви са причините да изберем холов ъгъл?

диван

Изборът и покупката на нов диван за дневната винаги е важно и отговорно решение. Щом ви предстои подобна промяна на интериора, е добре да се запознаете с характеристиките на актуалните мебели. Те се отличават със своя красив дизайн и различни удобства, за да направят почивката ви още по-приятна. Пазарувай тук в каталога на магазин Венус, където редовно има намаления на мека мебел. Днес предпочитани от потребителите са холовите ъгли, заради множеството екстри, които предлагат.

Защо да поръчаме холов ъгъл за интериора на дома?

За разлика от традиционните линейни модели, холови ъгли разполагат с голяма лежанка. Тази характерна за тях част от конструкцията, е това което ги прави толкова харесвани от потребителите. Ще може да се излегнете и да си почивате комфортно, както и при нужда да настаните повече хора. Този вид дивани изглеждат добре където и да бъдат разположени, като с тяхна помощ ще оформите уютен кът за релакс.

Сами може да изберете цвета и вида на тапицерията и така да персонализирате дивана според вашия вкус. Тук ви съветваме да се съобразите с преобладаващите нюанси в стаята, за да изглежда меката мебел красиво и елегантно. Холовите ъгли се изработват в различни размери и това дава възможност да намерите най-точния за свободното пространство в дневната. Това е мебел, която ще допринесе много за удобството на семейството и ще направи помещението по-различно и модерно. От каталога на Венус можете да поръчате – Холов ъгъл Наполи – по поръчка:

ъглов диван
  • холен ъгъл „Наполи“ е елегантен и функционален модел снабден с разтегателен механизъм тип падащ гръб, благодарение на който лесно се трансформира в легло;
  • разполага с ракла под лежанката;
  • за изработката на седалките е използвана високоеластична пяна;
  • възглавниците са със сваляеми двулицеви калъфи и състав от силиконов пух и мляна пяна;
  • диванът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Красиво обзавеждане на достъпна цена, което ще промени обстановката в дома ви и ще може да използвате наистина дълго време.

Важно ли е холовият ъгъл да притежава механизъм за разтягане?

Това е една много полезна екстра, която е препоръчително новият диван да притежава. Допълнително легло в жилището никога не е излишно, защото може то да е прекалено малко и стаите да не достигат, ще може да посрещате по-спокойно гости или да си почивате на спокойствие при необходимост. Разтегателният механизъм няма да направи новата мебел по-скъпа, затова поръчайте именно такъв вариант. Многофункционалните артикули винаги са полезни и намират място в интериора на дома.