вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Иновации при шкафовете за обувки

Иновации при шкафовете за обувки

шкаф за обувки

Все по-иновативни и модерни стават шкафовете за обувки, които откриваме във водещи търговски обекти. Това, което реално прави впечатление е, че на пръв поглед с еднакъв обем шкаф вече можем да подреждаме все повече и повече чифтове обувки. Реално старите вариации, които се предлагат като модели са доста по-оптимизирани, усъвършенствани и подобрени като дизайн и вътрешно разпределение.

Още новости, които впечатляват клиентите

Разбира се, възможността да изберете измежду шкафове за обувки, които се отличават с интересен дизайн и модерна визия идва да покаже, че обувките, които притежавате трудно намират пространство. Характерно за вътрешността на тази мебел е това, че действително се налага да се направи и невъзможното за да можете не само да приберете, но и след това лесно да откриете любимия чифт, който желаете да закупите.

Продуктовия каталог на онлайн магазин Венус представя доста интересна селекция от творчески шкафове за обувки, които по нищо не наподобяват старите мини овехтели мебели, които сме виждали в домовете на своите баби и родители. Определено привлекателни и стилни с креативен дизайн и свръх адаптивност се отличават:

етажерка
  • Шкаф за обувки City с четири шкафа, които са двуредови и събират два пъти повече обувки;
  • Въртяща етажерка Геномакс е друг представител, който изумява със своята естетика и функционалност;
  • Шкаф за обувки Примо, който съчетава възможността да подредите обувките си и същевременно с това да се огледате при влизане или излизане от дома.

Особеностите при новите модели шкафове са в това, че тук определено ставаме свидетели на лесни за използване механизми, елегантни високи мебели, които имат завидна приспособимост и адаптация в коридори, които са тесни и не особено просторни.

Ако търсите точно такава ефективност ето ви решение, с което доста ефектно ще обзаведете коридора, а освен това ще имате и шанса да оптимизирате всеки сантиметър площ. За да е удобно и модерно посетете Венус и си изберете мебел, която да предложи стил, изтънченост и гладкост.