четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какъв трябва да е съвременният офис стол

Какъв трябва да е съвременният офис стол

стол

Ако работите във фирма седнали през целия ден пред компютъра, то със сигурност знаете колко дискомфортно е тялото ви да бъде схванато и да усещате болка навсякъде. Тези неразположения са свързани най-вече със стола на който стоим. Ако той е най-обикновен без никакви екстри и подобрения, си гарантирате непрестанни болки и трайно влошаване на здравето. За да избегнете това трябва да потърсите ергономичен модел, който ще поддържа опорно-двигателната ви система в подходяща позиция за да работите спокойно. Виж тук venus.bg различни модели, които са изработени по подходящ за всеки служител начин.

Как изглежда модерният ергономичен офис стол – вижте тук във venus:

Производителите правят всичко възможно да усъвършенстват дизайна и механизмите, с които да постигнете честа промяна на позицията по време на стоене. Има ергономични модели, които се адаптират много бързо към желанията на човека който ги използва. Балансиращият механизъм поддържа пълния контакт на гърба със стола и това осигурява стабилна опора по време на работа. Вижте тук различните възможности, които ви предлагат от магазин venus. Освен всичко останало и подлакътниците трябва да могат да се регулират лесно. За да си почиват ръцете раменете трябва да бъдат в отпусната позиция. Материята с която е тапициран офис столът venus е не по-малко важна от неговата форма и механизми.

 работен офис стол

Лумбален работен офис стол 907 с подлакътници, черна мрежа / бял гръб представен от venus – Вижте тук характеристиките му:

  • Висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината;
  • Моделът е с много добра лумбална опора;
  • Релакс механизъм помага да се отпуснете при нужда от почивка;
  • Седалката е тапицирана с текстилна дамаска, а гърбът е подсилен с мрежа.

Модерните мрежести материи дават възможност на въздуха да циркулира и при тях запарването е невъзможно. Вижте тук от какви дамаски може да изберете работен артикул.