понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как трябва да изглежда перфектното обзавеждане за спалня?

Как трябва да изглежда перфектното обзавеждане за спалня?

мебели за спалня

Ако вече смятате, че мебелите които използвате в спалнята са остарели и не ви допадат, е добре да разгледате предложенията на производителите и да изберете нещо ново. Венус спалня с надстройка е добра опция, защото ще ви създаде достатъчно удобства за съхранение и ще направи стаята функционална. Един от най-важните въпроси, които трябва да решите при избора на мебели е, с колко пространство за подредба на дрехи ще разполагате. Много често то не достига и се налага да избирате по обемни артикули или такива с допълнителни функционалности като надстройка, повдигаща амортисьор на матрака и други.

С какво се характеризират съвременните спални комплекти?

Ако решите да купувате подобно обзавеждане ще забележите, че конфигурациите са много интересни. Има такива с по-малко и по-голямо легло, също така и гардеробът може да е двукрилен, трикрилен или четирикрилен с надстройка. Винаги в комплектите за спалня присъстват нощните шкафчета, които визуално завършват красивата обстановка и ви дават различни удобства да съхранявате вещи и да поставят неща върху плота.

Може да избирате между всякакви дизайни и цветове, което ще направи стаята по ваш вкус и ще ви позволи да си почивате по-приятно заобиколени от красиви и стилни вещи. Много от модерните комплекти за спалня разполагат и с големи огледала монтирани върху вратите на гардероба. Това е важен елемент, който ще направи стаята да изглежда по-просторна и ще има къде да се огледате преди да излезете. Понеже мебелите се изработват на модулен принцип винаги може да поръчате допълнително скрин. От магазин Венус може да поръчате следния модел. Спален комплект Ала – 160/200 см, Дъб елеганс / Тъмно капучино:

комплект за спалня
  • спален комплект „Ала“ ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането;
  • комплектът е съставен от легло с табла и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачното пространство за съхранение на багаж;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително да закупите и подматрачна рамка;
  • моделът включва и две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • гардероб с четири врати, рафтове и лост за дрехи;
  • за изработката на комплекта се използва ПДЧ, в цветовете ателие лайт и ателие дарк.

Красива комбинация, чрез която ще осъвремените обстановката в своя дом.

Защо да пазаруваме мебели онлайн?

Ако имате нужда от ново обзавеждане за дома най-добре да поръчате такова през интернет платформите. Специализираните търговци предлагат огромно разнообразие на достъпни цени. Това е причината повечето потребители да пазаруват по този начин. Доставките се извършват до вашия дом с транспорт от магазина, което е сериозна привилегия. В онлайн каталога може да разгледате различни дизайни и конфигурации на спокойствие, без да бързате и да се притеснявате от различни условности.