вторник, септември 26, 2023
Начало > ЕКО Полезно > Безупречни и безспорни предимства от колагенова терапия Guna

Безупречни и безспорни предимства от колагенова терапия Guna

GUNA Терапия

Разкрасяването и подмладяването на всяка цена, независимо от вредите, които съответния метод може да нанесе на организма ни вече станаха доста неатрактивни. Доброто самочувствие се дължи не само на професионално проведена терапия, но и на такава, която максимално щади нашето здраве. Не е случайно и това, че много клиенти на козметичните центрове се преориентираха към дерматологичните клиники, в които лекари се грижат не само за подмладяването и разкрасяването на своите пациенти, но и за оздравителните процеси, съобразно иновациите в медицинската дерматологична практика. Ще представим на вниманието ви процедура по колагенова терапия на лаборатория Guna, която се предлага от клиника по естетично дерматология Мирабел Бургас. Ползите от принципа на действие на апаратурата и специализираната козметика гарантират напълно безопасно и без странични ефекти реструктуриране на тъканите.

Какво представлява колагеновата терапия Guna

Лаборатория Guna предлага професионална медицинска козметика и апаратура за провеждане на разнообразни лечебни процедури.  Принципите на работа се фокусират върху иновациите и ефикасната технология, която успешно съчетава хомеопатичните и медицински методи, гарантиращи пълна безопасност и благоприятно влияние върху кожата и здравословното състояние на организма. Безопасността и липсата на увреждащи странични ефекти е една от причините в Мирабел да се предлага колагенова терапия – Guna в град Бургас.

Да спрете поривите на времето, които всяка една отминала година оставят като траен белег върху лицето ви е сред основните причини, поради които ви съветваме да се доверите на дерматолозите от Мирабел. Колагеновата терапия с продукти и апарати Guna определено дават невероятни резултати, тъй като подпомагат:

колагенова терапия
 • Намаляването на бръчките;
 • Овлажняват и спомагат регенерирането на дермата;
 • Тонизират и изравняват тена;
 • Стимулират естественото образуване на колагенни влакна;
 • Намаляват изтъняването на епидермиса, провокиран от процесите на стареене;
 • Подобряват еластичността на кожата.

Колагеновата терапия е изключително ефективна както за кожата на лицето така и за всяка друга област по тялото. Сухата кожа по ръцете, лактите, врата, коленете са едни от най-явните издайници на вашата възраст. Много благоприятно се повлияват тези зони с прилагане на Guna колагеновата терапия, която както вече споменахме можете да приложите в клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас.

Без болка и странични ефекти

За да осигури са своите пациенти най-добри условия за възстановяване, разкрасяване и лечение Мирабел – естетичен дерматологичен център Бургас разполага с богата гама от услуги. Не само красиви, но и здрави е основната мисия, която изпълняват дипломираните лекари дерматолози, за които крайния резултат е не само да останете впечатлени от мечтаната си нова визия, но терапиите да не създадат какъвто и да било негативен страничен ефект. Именно поради това от Мирабел Бургас разчитат на уникални и модерни професионални апарати, произведени от световни лидери по естетична дерматология като лаборатория Guna. Продуктовата колекция от разнообразни апарати и над 13 вида колаген гарантират оптимална удовлетвореност на онези от вас, които търсят най-безопасния метод да заличат следите от времето.

Естетичен дерматологичен център Мирабел Бургас успешно прилага колагеновата терапия като един от най-благоприятните и високоефективни методи за разкрасяване. Процедурите допадат на все повече потребители, тъй като и цената и ме сравнително достъпна, а ефекта от всяка една терапия е видим непосредствено след приложението ѝ.

Клиничния опит на дерматолозите от център по естетична дерматология Мирабел Бургас показва безспорен ефект от колагеновата терапия. Сред основните предимства на процедурите са не само продуктивното подмладяване, но също така и възможностите, които колагена предлага при лечение на:

 • Гонартроза;
 • Ставни травми;
 • Скъсани сухожилия и връзки;
 • Болки в лумбалната област;
 • Мускуло-скелетни заболявания;
 • Подобряване на ставния хрущял, разрушен от артроза и много други ревматологични заболявания.

Доверете се на естетичен дерматологичен център Мирабел Бургас за да забавите процесите на стареене, но не на цената, която да плаща здравето ви.