неделя, април 21, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Има ли лесен начин да създадем уютна и функционална трапезария?

Има ли лесен начин да създадем уютна и функционална трапезария?

комплект за трапезария

За да се чувствате приятно у дома си, е добре да обзаведете с красиви и практични мебели. Зоната отредена за трапезария може да бъде в самостоятелно помещение или обособен кът в кухнята или дневната. Мебелите, които са необходими са познати на всеки. Ако изберете да ги купите в готов комплект от специализиран онлайн магазин, ще останете много доволни от постигнатия интериор. ТУК в сайта на Венус ви очакват най-разнообразни дизайни с гарантирано перфектно качество на изработка. Масата и столовете, които бихте разположите във вашия дом, трябва да са подбрани внимателно и с вкус. Така ще се чувствате добре и приятно всеки път когато се събирате, за да се храните.

Защо да се насочим към готовите комплекти за трапезария?

Това обзавеждане гарантира много повече удобства и функционалности за семейството ви. Лесно ще изберете маса и столове, които са организирани в комплект, тъй като няма нужда да ги съчетавате сами. Инвестирането в мебели често е сложно и скъпо занимание, а когато всичко се получава наведнъж може да икономисате средства. Моделите са много разнообразни като конфигурация и начин на изработка, а това е шанс на всеки да избере точния комплект за своя дом.

Основен критерий за избор трябва да бъде размерът на целия комплект, тъй като той трябва да отговаря на свободното пространство в зоната, където ще се разположи. Хубаво е, че при добрите търговци намирате компактни и по обемни маси и столове, като има възможност повече вкусове да бъдат обхванати.

Много популярни са модулите с разтегателен плот, защото спестяват от пространството в стаята. При нужда имате достатъчно площ за сервиране. От Венус препоръчват един актуален модел. Комплект трапезна маса VENUS 1106 с четири стола LOREN 2108:

маса и столове
  • трапезна маса „VENUS“ и столове „LOREN“ са подходящи за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • масата е снабдена с разтегателен плот полиран МДФ (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка;
  • за облегалките е използвана висококачествена дамаска в свежи цветове.

Оригинални маса и столове в комплект, чрез които ще внесете много свежест и хубаво настроение.

Практично ли е да използваме мебели с тапицерия?

Напоследък все по-често в трапезарията присъстват мебели за сядане изцяло тапицирани. Това прави обзавеждането да изглежда луксозно и стилно. Тапицериите използвани тук са изключително меки и приятни на допир, но също така са и износоустойчиви. При една правилна експлоатация няма да имате никакви проблеми относно хигиената на текстила. Петната се почистват лесно с нежен препарат, затова не се колебайте да използвате подобно елегантно обзавеждане и да си подарите прекрасно изглеждаща трапезария.