вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо ъгловите дивани са известни като многофункционални мебели?

Защо ъгловите дивани са известни като многофункционални мебели?

диван

Една от най-важните покупки, които трябва да направите за своя дом е свързана с интериора на дневната. Тук е важно да има качествена и удобна мека мебел, на която да се настанявате със семейството след дългия и уморителен ден. Артикулите, които днес се предлагат се отличават със своята многофункционалност и различни удобства, без цената им да бъде прекалено висока. Мебели ВЕНУС ъглови дивани с функция сън са перфектното решение, ако искате да обновите интериора на любимата си стая. В каталога на магазина ще намерите невероятно разнообразие от интересни модели. Всички те са изработени от здрави материали и ви гарантират много комфорт при използване.

Какво е важно да знаем за съвременните ъглови дивани?

Преди да купите новото обзавеждане за дневната ви съветваме да разберете повече затова в какъв артикул ще инвестирате. Модерните ъглови дивани са предпочитани от хората, защото са много по-удобни от стандартните и разполагат лежанка. Тази част на меката мебел позволява да се настаните много по-удобно и дори да се излегнете пред телевизора.

Най-важната характеристика на ъгловите дивани е възможността да бъдат трансформирани в голямо легло. Това се случва, благодарение на функцията сън, която притежават голяма част от изделията. Само с няколко лесни движения ще имате допълнително легло, на което да си почивате вие или ваши гости. Този вид ъглови дивани са изключително полезни в малките апартаменти или квартирите. От магазин Венус ви препоръчват един прекрасен пример. Ъглов диван Сена – с функция сън, етажерка и ракла:

холов ъгъл
  • ъглов диван „Сена“ се предлага в различни дамаски, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом;
  • моделът е оборудван с функция сън, която ще го трансформира в удобно легло при нужда;
  • разпъва се като се изнесе седалката нагоре и напред, като се придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги;
  • обемна ракла за багаж;
  • етажерка с рафтове, вградена в подлакътника;
  • „Сена NEW“ е с мебелна дамаска с обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ, гарантиращи несравнимо удобство;

За изработката на модела е използван висококачествен дървен материал, подсилен с метални рамки. Това предотвратява скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма.

Защо да инвестираме в луксозна мека мебел?

Това е изключително важно обзавеждане за комфорта на цялото семейство и поради тази причина ви съветваме да вземете най-доброто. Макар и по-скъпи, луксозните мебели са трайни, притежават различни допълнителни екстри и са невероятно красиви. Ще ви радват много дълго и няма да дадат никакъв дефект през времето, в което ще ги ползвате.