четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Директорският офис стол – лукс и ергономичност в едно

Директорският офис стол – лукс и ергономичност в едно

стол

Всеки на когото се е налагало да работи дълги часове седнал в обикновен офис стол, знае колко мъчително е това за цялото тяло. Непрестанните схващания и дискомфорт в кръста, могат само да ни навредят и да развалят работния ни ден. Венус: Стол за директор е качествената мебел, която може да си подарите, ако посетите онлайн магазин Венус. Ако планирате да прекарвате пред компютъра пет или повече часа на ден, тогава обърнете внимание на ергономичността. А точно тази разновидност на офис оборудването ще ви я предостави в най-голяма степен.

Кои са важните параметри, когато избирате директорски модел

Качественият артикул, задължително трябва да може да променя височината на седалката. Седналият човек е добре да може лесно да регулира това, според собствената си височина и тази на бюрото. Дълбочината на седалката се отнася до разстоянието от ръба до облегалката. От съществено значение е да прецените и това разстояние. Също така не пропускайте и момента с височината на облегалката, защото всички тези дребни детайли ви създават целия комфорт, използвайки директорския стол Венус. Когато говорим за толкова висок клас артикул, със сигурност тапицерията с която е облечен ще бъде висококачествена – естествена кожа, еко кожата и мрежата са най-предпочитани от производителите. Още от пръв поглед ясно си личи, че всичко е обмислено до най-малкия детайл. Не е задължително да бъдете директор на нещо за да работите седнали на качествен и луксозен стол.

Президентски офис

Директорски офис стол Carmen Orion Ергономичен Еко кожа – Ванилия LUX от Венус:

  • Механизъм – заключване в позиция;
  • Газов амортисьор;
  • Регулиране на височината на седалката;
  • Подлакътници;
  • Регулируем люлеещ механизъм;
  • Функцията за завъртане на 360°;
  • Колелца.

Модел снабден с абсолютно всички функционалности, които ще ви създадат така търсената ергономичност. В каталога на онлайн магазин Венус ще забележите, че мебелите са в различен ценови диапазон и имате възможност да прецените спрямо бюджета си кой е подходящ за вас.