вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Холна маса – на ниска или висока цена

Холна маса – на ниска или висока цена

малка кафе маса

Ценовите тенденции при мебелите със сигурност са ви направили впечатление. Има такива, при които стойността на продуктите е по-ниска, но не са малко и останалите, чиито цени са високи и непосилни за масовия потребител. Ще представим днес цени, но не за какви да е мебели, а за холни маси. Леко подценявана е като характеристики и стойности тази мебел, защото мини размерите ѝ са заблуждаващи. Но всъщност както и при другите типове варианти за обзавеждане и тук наблюдаваме разнообразни параметри, които се дължат на различни причини.

От какво зависят цените

Сигурно се питате защо една е скъпа, а друга на изгодни за холна маса цени се предлагат в търговската мрежа. Характерно за продуктите е това, че действително човек може да си осигури ефективност при обзавеждането дори с най-евтината холна маса. Но е добре да сте наясно с това, че действително хората нямат представа каква е причината за това цените да се предлагат в различни стойности. За да внесем повече яснота ще ви разкрием някои професионални тайни от мебелния бранш. Има разбира се, смисъл от това стойностите на различните продукти дори от една  и съща категория да се различават. Причините за това се крият в:

Холна маса
  • Изработката – дали е дизайнерска или от готов шаблон;
  • Вложени материали – естествената дървесина е от материалите, които значително увеличават цената на холните маси. По евтини са онези, които се правят от ПДЧ или по-нисък клас МДФ;
  • Дали продукта има допълнителни механизми, които го правят по-удобен.

Специфичното при холните масички е това, че има цени от 20 до 2000 лева и повече. Въпрос на лична мотивация за инвестиране в конкретен пакет от средства е да се подходи съобразно личното виждане за уникалност и комфорт. За всеки джоб по нещо – така от Мебели Арена ни приканват да посетим каталога с интересни идеи за холни маси, чиито цени определено се определят като многообразни.