четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какви правила трябва да спазим щом търсим холна маса

Какви правила трябва да спазим щом търсим холна маса

холна маса

Всяка мебел която купуваме трябва да бъде практична и стилна, за да ни носи удоволствие в ежедневието и да прави интериора на дома ни красив и стилен. За да се случи това обаче от нас се иска да подходим доста рационално при избора и да спазваме ключови критерии. Ще ви предложим няколко ценни съвета за това как да изберете подходяща холна масичка. Качествени и съвременни модели ви очакват в каталога на магазин Венус. Ако искате да направите дневната си по-уютна и функционална това е точното място.

Основни правила за избор на холна маса

Този вид мебел спада към категория декоративни. Производителите са се постарали да ви предложат различни дизайни, които биха направили всяка дневна различна и красива. За да откриете обаче точния модел ви предлагаме да следвате няколко основни аспекта. Първият е да се съобразите с размера на стаята. Това е важно, защото габаритите на масичката трябва да подхождат на останалите мебели и на стаята като цяло. Така създавате хармонична среда в която ще се чувствате много по-удобно. На второ място ще поставим формата и функционалността.

Решете какво точно очаквате от холната маса. Дали да бъде просто красиво допълнение към интериора или ще я използвате всеки ден активно. Ако ще сервирате храни и други неща върху плота ви предлагаме правоъгълните модели, които са все така практични и търсени. Те могат да бъдат с разтегателен плот което ги прави още по-практични. Венус препоръчва следния вариант. Холна квадратна маса Dalia с подвижен плот – 80/80/34 см. – Бяла/Дъб сонома:

"Холни маси - Мебели Венус"

  • „Dalia“ е ниска холна маса със стилен дизайн, изработена от две части;
  • Горната част може да се завърта в различни посоки;
  • При преместване на плота се откриват две ниши в основата;
  • Изработена от МДФ и гланциран МДФ материал;
  • Моделът се предлага в два цветови варианта;
  • „Dalia“ е чудесно допълнение за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна.

Дизайнерска мебел която подхожда много на модерните апартаменти. Освен всичко останало тя е и достатъчно практична.

Защо да купим холна маса изработена от MDF материал

Сигурно харесвате уюта и усещането което ви носи естествената дървесина, но тя е доста скъпа като материал и в момента най-близкото с което може да бъде заменена са MDF плоскостите. Те вече доказаха, че притежават перфектни характеристики, обработват се значително по-лесно и могат да предложат на клиента различни форми и декорации. Мебелите направени от MDF са доста по-леки, което ще ви позволи при желание да правите промени в подредбата на стаята.