понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо не бива да пренебрегваме избора на правилната холна масичка?

Защо не бива да пренебрегваме избора на правилната холна масичка?

масичка за дневна

Покупката на нови мебели винаги е вълнуващ момент за семействата, защото така променят интериора и се създават редица удобства. Дневната е мястото, където всички се събират и прекарват голяма част от свободното си време, затова и мебелите тук са по-специални. Практичната холна масичка Венус е чудесна инвестиция, която си заслужава да направите и ще подобри много усещането ви в помещението. Моделите са изработени от актуални материали и най-важното често дизайнерите съчетават MDF и естествена дървесина, закалено стъкло с метал и други, за да направят още по-добра мебел.

Важно ли е да разполагаме с практична холна маса?

Със сигурност не бихте се чувствали удобно в дневната, ако седнете на дивана и пред него нямате хубава и функционална холна маса. Тя допълва обстановката в помещението, комбинира се с меката мебел и секцията, за да направи интериора завършен. Хората, които обичат да похапват различни неща пред телевизора, ще има къде да си разположат подносите, да сервират напитка или нещо друго. Има достатъчно модели с големи и практични плотове, дори такива които могат да се повдигат и да стават още по-удобни. Мебелите днес мога да бъдат поръчани без проблем по интернет и така да откриете най-точното изделие за вашия дом.

Дизайнерите препоръчват да обърнете внимание и на помощните холни маси които станаха наистина актуални последните години. Те са много комбинативни, заемат малко място и създават редица удобства в моментите когато ги използвате. Мебелите са много добре изработени в красиви форми и с различни декорации. Помислите как да съчетаете новата мебел с дивана и секцията. В сайта на Венус ви очаква – Холна/Трапезна маса Адел – Черен мрамор:

холна маса
  • комбинирана трапезна маса „Адел“, която можете да ползвате и в дневната;
  • функционално предложение с разтегателен и повдигащ механизъм, за обзавеждане на хол или дневна;
  • цветът е черен мрамор, който се съчетава лесно с много актуални стилове при обзавеждането;
  • материалът на изработка ЛПДЧ / крака- PVC.

Качествена и добре комбинирана мебел, която може да се използва по различни начини, за да ви създаде търсения комфорт в интериора.

Какви допълнителни екстри могат да имат актуалните модели?

Тези мебели имат широко приложение и поради тази причина производителите се стараят да ви предложат много различни удобства и екстри. Невероятно практични са вариантите, при които има втори по-малък плот под основния. Когато се налага да разтребвате винаги може да сложите нещата отдолу и така да освободите място, за да сервирате почерпка например. При определени видове холни маси ще забележите наличието на различни чекмеджета и отделения, които също създават усещане за повече удобство и ви помагат при организацията на вещите.