четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо е важно да имаме качествена и елегантна холна масичка

Защо е важно да имаме качествена и елегантна холна масичка

комплект холни маси

Щом се налага да търсите нова холна маса в момента имате реалната възможност да подберете нов и интересен модел, тъй като разнообразието в търговската мрежа е действително много голямо. Квадратурата на апартаментите е различна при отделните семейства, затова и трябва да се съобразите най-вече с размера на помещението което  обзавеждате. Обърнете внимание на актуалните варианти, които ви представя онлайн магазин https://www.venus.bg/. Голяма част от моделите са изключително модерни и подходящи за съвременните апартаменти, където се търси едновременно стил и функционалност.

Да изберем нова мебел по нейната форма и размер

При положение, че холната масичка е малка и декоративна винаги трябва да се съобразяваме с артикулите които я заобикалят. Това на първо място трябва да е диванът след което останалите мебели. Тук ще разгледаме няколко типа дивани и ще се опитаме да ви предложим модел именно за тях:

холна маса

  • При ъглов диван – много добър избор за такъв тип мека мебел са квадратните и кръглите холни масички. При такава форма на дивана се съобразяваме със седящите места само от едната страна;
  • При стандартен линеен диван – ще ви бъде лесно да изберете модел за такъв тип диван, защото трябва да се ръководите само и единствено от неговата дължина. Подходящи са абсолютно всички форми дори нестандартните и тези които са известни като помощни;
  • Диван с лежанка – препоръчваме ви да се съобразите с хоризонтално седящите места и на базата на тях да изберете дължина за холната масичка.

Най-голямо разнообразие от модели ще намерите в онлайн пространството и в каталога на Venus.bg. Измерете точно меката мебел и се опитвайте да комбинирате холната масичка и с останалите елементи от интериора.

Какъв трябва да бъде качественият артикул като изработка

Важно за холната масичка е да бъде достатъчно здрава и надеждна, защото обикновено върху нея поставяне всякакви неща. Когато използваме качествено изработена мебел ще бъдем спокойни щом върху плота ѝ сервираме храни и напитки. Производителите се опитват да направят артикулите все по-добри като използват повече от един материал в тяхното производство. Основата или краката много често се прави от естествена дървесина и метал, които са доказали с времето перфектните си характеристики и са достатъчно здрави.

Плотовете могат да бъдат направени от MDF, ПДЧ или закалено стъкло, защото те се обработват много лесно и могат да бъдат са с най-различна декорации и цветове. Препоръчваме ви да съобразите материала от който е направена холната масичка с интериора в дневната, за да имате една завършена и стилна атмосфера.