четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какъв матрак да изберем за по-здравословен сън?

Какъв матрак да изберем за по-здравословен сън?

двулицев матрак

Днес много хора се чудят, какъв вид матрак да изберат за жилището си. Това е наистина важна покупка, която е отговорна за комфорта по време на сън, а той от своя страна за здравето ни. Препоръчване ви да се насочите към по-луксозните модели на https://venus.bg/матраци/двулицеви-матраци, защото ще използвате покупката много дълго и тя ви гарантира абсолютен комфорт и релакс всяка вечер. Артикулите са изработени внимателно със специално отношение към детайла и като са използвани различни качествени материали. Двулицевите матраци могат да се поръчат от интернет платформите, което е невероятно удобство за всеки потребител.

Защо по-скъпите артикули заслужават внимание?

Двулицевите модели са създадени по много по-сложен начин от еднолицевите. Те могат да се използват и от двете си страни, което е гаранция за дълъг експлоатационен живот. При правилна употреба от ваша страна, може значително да удължите гаранцията и артикула да ви предостави все същото удобство. Важно е докато спите тялото ви да има добра опора, за да избегнете болки в гърба и кръста.

Помислете предварително на каква твърдост ви е приятно да спите и открийте модел, който покрива личните ви критерии. Двулицевите матраци дават и възможност на хората, които имат различни предпочитания да изберат модел, при който двете страни могат да бъдат с различна твърдост.

Това е невероятна екстра за семейната спалня. В едни от най-предпочитаните модели присъства мемори пяната, която запазва формата на тялото по време на сън и предлага пълен релакс и отпускане. Venus.bg ще ви даде подробности за характеристиките на следния модел. Двулицев матрак Naturtea:

матрак

  • „Naturtea“ е двулицев модел с ортопедични свойства, които ще Ви предложат оптимална опора на тялото по време на сън;
  • с ядро от Eliocel и мемори пяна за максимален комфорт;
  • мемори пяната е термочувствителна и запомня извивките на Вашето тяло;
  • обвит е в калъф със слой зелен чай, както и с антиакарна и антиалергична обработка.

Модерен продукт, предлагащ различни екстри, които ще направят нощния сън истинско удоволствие.

Как да изберете модел лесно онлайн?

Когато търсите нещо подобно е добре да го купите през интернет платформа, защото тук моделите, които се предлагат са много по-разнообразни и комплексни. Продуктовият каталог на магазина е добре организиран и различните артикули са отделени в под категории. Имате възможност да селектирате по зададена от вас критерий, което ще ви позволи много по-бързо да разгледате подходящите модели и да се насочите към определен. Ако следите редовно промоциите със сигурно ще попаднете на двулицев матрак, който ви допада по характеристики и ще го вземете на изгодна и много по-ниска цена.