четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кожен ъглов диван от Мебели Арена – съвършеното удобство да релаксираш у дома

Кожен ъглов диван от Мебели Арена – съвършеното удобство да релаксираш у дома

диван

Ако и на вас ви е омръзнало да харчите средства за пране на дивана си на всеки шест месеца заради това, че тапицерията става мърлява и мръсна то това означава, че е настъпил момента да изберете такъв диван, който да ви спести голяма част от разходите и битовите ангажименти. Определящо за подбора на новата мека мебел са два ключови момента – формата и размера както и вида на тапицерията. Успеете ли да намерите правилната формула то успеха ви е в кърпа вързан. И тъй като винаги се стремим да ви улесним и да ви спестим време и пари ето, че днес сме в готовност да предложим изтънчен и утвърден вариант, от който ще останете максимално удовлетворени. Кожен ъглов диван Мебели Арена е модела, който ще остане завинаги в сърцата ви. Защо ли? Предстои да ви запознаем отблизо са един такъв перфектен диван.

Ъглов диван NAPOLI с лежанка и функция сън

Ъглов диван NAPOLI

Съвършенството си има име и то се нарича NAPOLI. Този фантастичен ъглов диван наистина може да превърне холната ви зона в невероятно удобна и функционална.  Изисканата П – образна линия на модела предоставя възможност да осигурите на близките си достатъчно място за сядане, а също така и лягане. Кой не обича да гледа любимия си филм заемайки удобно позиция. Ето, че тази мебел ще осигури на вас и децата достатъчно площ, на която всеки да се разположи удобно.

Разбира се, няма да останете впечатлени единствено от визията на този ъглов кожен диван. нека да ви запознаем с неговите предимства, които наистина са обещаващи за гарантирането на комфорта на едно четиричленно домакинство.

NAPOLI е кожен ъглов диван, предлаган от Мебели Арена, който:

  • Предлага трансформиране в голямо и удобно легло;
  • Изработен е от висококачествена еко кожа;
  • Почиствате удивително лесно от мазни петна, напитки и всякакви други храни, които обикновено децата хапват в тази почивна зона;
  • Разполага с практично чекмедже за прибиране на домашен текстил;
  • Има регулируеми възглавници, които осигуряват ергономичен комфорт на тялото по време на почивка и релакс.

Търсите лесен за поддръжка диван, с практична форма и много места за сядане? Вече знаете от какво е нуждаете – кожен ъглов модел NAPOLI от Мебели Арена.