четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да обновим трапезарията с красив кухненски ъгъл

Как да обновим трапезарията с красив кухненски ъгъл

диван

На всеки би му допаднала мисълта да организира комфортно кътче за почивка и релакс в кухненската зона. Обикновено помещението в което се храним е обзаведено с маса и столове. Ако помислим малко по-креативно бихме могли да раздвижим обстановката, като поставим практичен и красив кухненски ъгъл. Тази мебел сигурно ви е позната отпреди, защото тя е толкова функционална и симпатична, че модата ѝ просто не отминава. Погледнете в каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли и ще се изненадате какво огромно разнообразие от този артикул ще откриете. Не пречи да помислите върху възможността, да промените интериора на трапезарията с нещо подобно.

Как да се възползвате от кухненския ъгъл

Тази мебел продължава да бъде все така харесвана от клиентите, защото дава много възможности. От една страна на ъгловия диван могат да се настанят повече хора край масата. Освен това те ще се чувстват много по-комфортно отколкото на класически трапезни столове, защото седалките са тапицирани и меки, а също така има и комфортна облегалка. Другият положителен аспект на тази мебел е, че все пак тя е вид мека мебел и уюта който създава в помещението е доста осезаем. Пространството вече предразполага към релакс и почивка по всяко едно време. Когато домакинята готви, може да използва  диванчето за почивка или за да изпие следобедното си кафе на спокойствие. Всеки от семейството може да си почива там или дори да го използва за мини офис и да свърши някаква работа, удобно настанен на ъгловия диван.

Практични функции, които кухненският ъгъл притежава

Ако разгледате подробно моделите, които има налични в каталога на онлайн магазин Venus.bg ще забележите, че всички те притежават отличителни функции. Механизмите за разтягане дават възможност спокойно ъгловия диван да се използва и като легло. Това от една страна го прави наистина многофункционален. Под седалката ще намерите и голяма удобна ракла за съхранение. Предлагаме на вашето внимание един от най-добрите модели. Кухненски модел Цвети – с функция сън и 2 бр. Ракли:

кухненски диван

  • Удобна и практична кухненска мебел с функция сън и две ракли;
  • Той се трансформира бързо и лесно в удобно легло чрез механизъм подматрак;
  • Отделните модули дават възможност за обръщане на (ляв или десен). В зависимост от помещението и Вашите предпочитания.

Красив и уютен този модел винаги ще се впише в интериора на трапезарията ви. Артикулите са качествено изработени, а дамаските се почистват лесно и не задържат петна. Това е важно, защото все пак в стаята се приготвя храна.