четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Лесно ли е да изберем функционално детско легло за момче

Лесно ли е да изберем функционално детско легло за момче

детско легло

Откриването на правилните мебели за детската може да бъде истинско удоволствие, ако се доверите на онлайн търговците. В продуктовите каталози ви очакват разнообразни модели, които предоставят нужното удобство и комфорт на най-малките. Естествено от първостепенно значение е да намерите правилните детски легла за момче. До известна степен момчетата са по-взискателни и държат артикулът да им допада визуално. Може да се поинтересувате за любим цвят или някакъв детайл който детето ще хареса повече. Препоръчваме ви онлайн магазин Venus.bg заради разнообразните модели, които предлага и множеството доволни клиенти.

Защо двуетажните детски легла са любими на момчетата

Първият модел за който се сещаме щом търсим легло за момчешка стая е двуетажният. Конструкцията създава усещане за игри и забавления както и за катерене, което се харесва най-много на момчетата. Не се тревожете за безопасността, тъй като съвременните модели са изключително внимателно конструиране и е помислено в детайли за всичко. Ако обзавеждате стая за едно дете може да изберете и вариантите с повдигнато легло. Тук са налични допълнителни артикули към комбинацията в лицето на шкаф за подредба на дрехи, бюро и етажерки. С една покупка получавате наистина различни мебели. Всяко малко момче ще е доволно да спи нависоко и да стига до леглото посредством стълбичка. Venus.bg предлага да обърнете внимание на следващия модел. Детски модел NEO (с включен матрак), пързалка, стълбичка и кът за игра / масив елша:

легло

  • Детският артикул „NEO“ е изработено от боров масив с лаково покритие в цвят елша;
  • Може да се използва, както за сън, така и за игра;
  • В цената е включен матрак;
  • Предлага комфорт и забавление за детска стая;
  • Има стълбичка, пързалка и кът за забавление.

Благодарение на този артикул осигурявате не само място за сън за вашето малко съкровище, но също така и кът за игри и забавления в детската. Кое момченце няма да е щастливо да се пуска по пързалката директно от леглото си.

Как да разположите мебелите в стаята за повече удобство

Децата прекарват много време в своята стая, защото тя е мястото в което спят, играят си и учат. Всички артикули които трябва да бъдат инсталирани е важно да имат определено място в помещението. Така със сигурност мебелите ще могат да се използват рационално. Оформете различни зони в зависимост от конкретните дейности. В едната част поставете леглото и гардероба, в другата част бюрото, шкафовете и етажерката, а ако остане място ви препоръчваме един функционален скрин. Не пропускайте да предвидите и свободно пространство за игри и забавления.