петък, февруари 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо все повече клиенти предпочитат разтегателни дивани

Защо все повече клиенти предпочитат разтегателни дивани

Триместен диван

Обзавеждането на нов дом зависи от много обстоятелства, които стопаните е важно да предвидят. Няма съмнение, че в основата на подбора на нови мебели стои въпросът с осигуряването на максимален брой места за спане поред броя на членовете на домакинството. Когато спалните помещения са ограничени друг вариант, който се оказва приемлив е използването на трансформиращи се мебели, които биха осигурили функционални зони, които да заместят потребността от легло. Разтегателен диван – функция сън от Мебели Арена е вашето идеално и изгодно решение, с което ще можете да се насладите на спокойни нощи.

Особености на разтегателните дивани

Функцията сън е все по-често срещана екстра, която предлагат на вниманието ни производителите на мека мебел. Предвид обстоятелствата, в които попадат много от потребителите е очевидно, че ще се търси по-надежден и сигурен подход, който да осигури перфектната зона за спане и отдих.

Специфичното при моделите разтегателни дивани е това, че те са супер ефективни и могат да се справят отлично с онези битови казуси, които се отнасят до:

  • Осигуряване на зони за спокоен и здравословен сън;
  • Спокойна и приятна атмосфера;
  • Пространство за прибиране на спално бельо;
  • Място за почивка, благодарение на повечето седалки;
  • Качествена изработка, която да гарантира идеална визия в интериора и издръжливост на мебелния компонент.

Това са наистина прекрасни модели мебели, които се характеризират с отлични качества, които безспорно ще оцените по достойнство.

Защо функцията сън се приема като задължителна

диван

Много голям процент от клиентите, на които им предстои да закупят нов диван са особено взискателни към функциалността на елемента. Те не просто държат меката мебел да е оптимално практична, а да бъде свръх удобна и съобразена с битовите потребности на семейството. Това е основен аргумент в списъка с екстри, които следва да притежава мебелния продукт дъ бъде предвидена и функция сън.

Разтегателните механизми, които трансформират дивана в легло са перспективна възможност за осигуряване на отлични условия за качествен сън. За да се осигури кът за спане на всеки член от семейството въпреки липсата на достатъчно спални помещения е логично да се подходи гъвкаво и да се инвестира в мебел, която да е в състояние да осигури нужното.

Задължителния характер на функцията сън се дължи на това, че:

  • Е напълно дискретна;
  • Използва се при необходимост;
  • Предоставя много добри условия за сън и отдих;
  • Цената на разтегателния диван не е кой знае колко по-висока от тази на други модели без такава екстра.

Магазин Мебели Арена е в готовност да ви предложи много интересни и практични идеи за пълноценен комфорт в дома.