понеделник, юни 24, 2024
Начало > ЕКО Мебели > В какъв цвят да бъдат мебелите за спалнята?

В какъв цвят да бъдат мебелите за спалнята?

мебели за спалня

Когато се купуват нови мебели, е добре да отделите повече време за техния избор, тъй като разнообразието от актуални модели е много голямо. Освен различните функционалности които очаквате от изделията е от значение, какъв ще бъде техният дизайн и цвят на изработка. Препоръчваме ви да разгледате модерен спален комплект в бяло от каталога на магазин Венус. Съвременното обзавеждане се характеризира с наличието на различни допълнителни екстри и качеството на вложените материали. Лесно ще оформите мечтания интериор с тези красиви и елегантни мебели.

Защо да изберем спален комплект в бяло?

Това е една от най-използваните стаи във всеки дом, защото тук прекарвате част от свободното си време, почивате си и се приготвяте за излизане. Важно е обзавеждането да ви създаде много комфорт и да изглежда стилно и елегантно. През последните години много предпочитани станаха мебелите в бяло, защото правят стаята да изглежда по-просторна и светла. Те са изработени от модерни материали МДФ и ПДЧ плоскости благодарение на което артикулите имат гланциран ефект.

Когато са в бяло светлината се отразява върху повърхността и създава усещане за допълнителна свежест и уют. Спалните комплекти в бяло съдържат легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Може да избирате между разнообразен дизайна и конфигурации. Важно е да откриете комплект, който ще бъде съобразен с размера на стаята, за да изглежда интериорът завършен. От магазин Венус предлагат да научите подробности за – Спален комплект с матрак 160/200 см – Далас – Кашмир/Сиво:

спален комплект
  • комплект „Далас“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което се състои от спалня с матрак;
  • две нощни шкафчета, голям гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и откриване на подматрачно пространство;
  • по желание може да поръчате огледало и скрин за да придобие спалнята Ви завършен вид.

Спален комплект с оригинална визия притежаващ различни допълнителни удобства. Подобни мебели ще създадат много комфорт на семейството и зона за релакс и почивка, в която с удоволствие да се отпуснете.

Защо да инвестираме в гардероб с плъзгащи врати?

Тези съвременни мебели винаги привличат вниманието със своята елегантна визия и оригинален начин на отваряне. Гардеробите с плъзгащи врати са практични и функционални. Те ви спестяват от пространството в стаята и правят този обемен елемент да изглежда по елегантен. Вратите се отварят и затварят много плавно и безшумно, а много често върху тях са монтирани и големи огледала. Те са нужни именно в спалнята, затова заложете на мебел която ги притежава.