четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо да изберете стоящ кухненски смесител

Защо да изберете стоящ кухненски смесител

месител за мивка РЕТРО

Според начина на монтаж смесителите за кухня се делят на стоящи и стенни. Предвид това какъв е дизайна и концепцията на кухнята е важно да отбележим, че има много голямо значение как ще се подходи за да се осигури удобство в кухненската зона, а като водещ елемент тук смесителя въобще не е за подценяване. Затова днес ще посетим идеите за стоящ кухненски смесител https://www.mebeliarena.bg/кухня/смесители-за-кухня, където вариантите за такива се оказват сред най-адаптивните и удовлетворяващи вашите персонални потребности.

Модели стоящи смесители на фокус

  • Стоящ смесител за мивка Pretto BAO 965D – графит
Стоящ смесител за мивка Pretto BAO

Модела е свръх модерен и в актуални за градския интериорен стил цветове. Това, което е важно да отбележим за този вариант смесител е това, че е невероятно лесен за експлоатиране. Факта, че е с една ръкохватка го прави практичен и лесен за манипулиране с пръст, китка или друга свободна част от ръката ви. Смесителя разполага и със здрав керамичен механизъм, който няма да ви създава проблеми години наред;

  • Висок стоящ месингов смесител за мивка РЕТРО ICF 7108070

Много ефектен ретро модел. Предвид интереса към тези интериорни акценти, които се наблюдават напоследък е важно да отбележим, че има защо от mebeliarena да предложат този модел. Изработен от месинг, елегантен и придаващ кралски облик в кухнята този смесител наистина ще се използва с истинско удоволствие;

  • Стоящ смесител за мивка R-лебедка Madera BQM 468D

Интересен и доста ефирен модел, който може да се впише в модерната кухня. С неговата артистичност ще внесете повече лукс и изтънченост в кухнята. Кадифеното покритие на смесителя е невероятно на допир и това със сигурност ще ви допадне в хода на неговото използване.

Има защо да си изберем стоящ смесите от Арена. Вариантите от каталога са супер качествени, функционални и на достъпни за потребителския джоб цени.