четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кой модел кухня е подходящ за съвременния интериор?

Кой модел кухня е подходящ за съвременния интериор?

мебели за кухня

Една от най-важните зони във всеки апартамент е кухненската. Тук инвестицията може да бъде сравнена единствено с тази на банята. Предлагаме ви да отделите повече внимание на обзавеждането и да подберете подходящите горни и долни шкафове, които ще оформят приятна зона, в която бързо да приготвяте семейната вечеря. Модерно и красиво обзавеждане може да поръчате и онлайн от сайта на https://www.venus.bg/кухни. Моделите са разнообразни, качествено изработени и на достъпни цени.

Има ли ясни правила при избор на ново обзавеждане за кухнята?

Съвременното обзавеждане се състои от практични и удобни модули, които се монтират плътно долепени един до друг и съставляват една обща конструкция. Те могат да бъдат поръчани в комплект, предложен от производителя при който получавате всичко необходимо наведнъж. Тук е важно да измерите много внимателно свободното пространство и да сте сигурни, че купувате модел, който ще бъде абсолютно точен като размери. Ако решите да инвестирате в отделни модули имате тази възможност и обзавеждането ще бъде много по-индивидуално.

Ще е необходимо да отделите повече внимание върху детайлите, за да изберете горни и долни шкафове, които ще ви бъдат удобни и ще съхраняват всичките ви домакински принадлежности. Направете примерен чертеж и определете в каква форма ще монтирате артикулите. От Venus.bg ви предлагат следната възможност. Кухненско обзавеждане Флоренция 2 с витрини, плавно затваряне – 200 см – Дъб елеганс/Тъмно капучино:

  • „Флоренция 2“ е готово обзавеждане за кухня;
  • моделът разполага с горни и долни шкафове с плавно затваряне, чекмеджета и витрини;
  • изработва се от ПДЧ, в цветовата комбинация от Дъб елеганс и Тъмно капучино;
  • допълнително може да изберете подходящи термоплот и термо гръб.

Красиво и стилно обзавеждане, изработено от качествени материали в модерни и красиви цветове. Повечето потребители избират линейния или ъгловия монтаж като най-функционални. Така ще имате много по-бърз достъп до всички пособия и електроуреди когато готвите. Почистването също е много лесно, тъй като имате достатъчно шкафове за подредба на артикулите.

Защо да поръчаме нова кухня по интернет?

Прекалено скъпо и бавно е да направите поръчка по индивидуален проект на специализирана компания за изработка на мебели. Много по-бързо ще откриете подходящото обзавеждане в интернет пространството, където производителите представят най-новите и практични колекции. Имате възможност да избирате от много различни дизайни, цветове и конфигурации.

Ще вземете окончателно решение спокойно след като внимателно сте премислили всички аспекти на въпроса. Онлайн цените са много по-достъпни, отколкото при друг вид пазаруване, затова се възползвайте от редовните промоции и намаления, които правят търговците.