петък, декември 8, 2023
Начало > ЕКО Мебели > Как да обзаведем практично с модерен кухненски диван

Как да обзаведем практично с модерен кухненски диван

диван

Да направим жилището си комфортно не е трудно, ако внимателно подберем мебелите и ги организираме по правилен начин. Вземете например кухненската зона в която обикновено поставяме трапезарната маса и столове. Изглежда доста стандартен избор, който със сигурност не е напълно уютен. Предлагаме ви идеята да замените част от столовете с практичен кухненски ъглов диван. Такава мебел макар и семпла ще направи стаята изключително комфортна и приветлива. Мебели Венус е онлайн магазинът, който ви представя разнообразни модели на кухненски ъгли които лесно ще се впишат във всеки дом.

Кои са ключовите предимства на ъгловите дивани

Като всяка г-образна мебел и тази има доста положителни характеристики. Инсталирана до стената ще обособи уютно местенце за почивка, което може да се използва не само докато се храним. Все пак това е диван на който бихте могли да прекарвате част от свободното си време, да поканите гости на кафе или да го използвате като работно местенце. Домакинята може да си отдъхва седнала комфортно в моментите когато се налага. Гостите ви също ще бъдат много по-добре посрещнати и ще останат доволни от престоя, като комфорта на кухненския ъгъл е безспорен. Диванът също така притежава разтегателен механизъм който е изключително попадение, понеже ще ни осигури още едно място за сън. Под седалките ще намерите и голяма ракла в която могат да се поберат доста вещи и апартаментът ще изглежда перфектно подреден. В каталога на Венус намирате следния модел. Кухненски диван Стандарт с функция сън:

ъглов диван

  • Трапезен ъгъл „ Стандарт“ е красив и удобен и се предлага с функция „Сън“;
  • Модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • С надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и ъглова част.

Пример как с една достъпна като цена мебел бихте могли да създадете домашен комфорт и удобство на всички.

Каква тапицерия да изберем

Важно решение за това как ще изглежда помещението е изборът на дамаска. Тъй като този тип мебел е изцяло тапицирана е добре цветът и  десенът да са в съответствие с останалия интериор. Изберете любим за вас  нюанс, който ще подхожда на помещението. Понеже говорим за кухнята, а там често се цапа тапицерията трябва да бъде освен износоустойчива и такава която ще се почиства лесно и няма да задържа петна. Ето защо предложените в каталога се различават от тези за холните дивани. Ако искате артикула да изглежда по стилно препоръчваме съвременните еко кожи, които могат да се комбинират с текстилна качествена тапицерия.