четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какво обзавеждане да изберем за модерната детска стая

Какво обзавеждане да изберем за модерната детска стая

детско обзавеждане анди

Ако ви предстои покупката на мебели за детската стая непременно трябва да разгледате вариантите, които ви предлагат онлайн магазините. Разнообразието от модели и комбинации е толкова голямо, защото и търсенето е засилено в последните години. Много родители искат да зарадват децата си с практично и красиво обзавеждане от което зависи те да се чувстват комфортно и да прекарват добре свободното си време. Представяме ви моделите на онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/детско-модулно-обзавеждане-zele-бял-лак-дъб-вотан. Всеки артикул от комплекта е изработен прецизно от достатъчно качествени и здрави материали.

Какво ще откриете в готовите комплекти за детска стая

Ако се замислите мебелите които са ви необходими не са никак малко. Обзавеждате не само помещение в което детето спи, но също така място където си подготвя уроците, почива си и си играе. Всяка вещ трябва да бъде добре обмислена и подходящо съчетана. Благодарение на готовите комплекти няма да се тревожите дали артикулите си подхождат, защото те са изработени в една продуктова линия. Обикновено присъстват – голямо и комфортно легло с допълнително място за подредба на вещи, нощно шкафче, гардероб, бюро, скрин и етажерки. Мебелите са доста и трябва да ги подредите по правилен начин в стаята, за да изпълняват безпроблемно своята роля. За целта може да организирате пространството на различни функционални зони и така детето ще се чувства много по-удобно. Venus.bg представя примерен комплект. Модулно обзавеждане ZELE – бял лак/дъб вотан – 90/200 см:

обзавеждане зеле

  • Комплект за детско/юношеска стая „ZELE“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „ZELE“;
  • Включва легло с чекмедже, подходящо за еднолицев или двулицев за матрак с р-ри: 90/200 см., като за двулицевия е необходимо закупуването на рамка;
  • Гардеробът е с две крила и чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка, скрин с три чекмеджета и хоризонтален шкаф за стена.

Функционален модел, който добре отразява ежедневието на малчуганите. Помислено е дори за най-дребния детайл. Щом подредите мебелите имате една завършена стилна визия.

Мебели в какъв цвят да изберете за детската стая

За да зарадвате наистина малчуганите трябва да направите така, че мебелировката да им допада визуално и те да се чувстват щастливи когато я гледат. Ето защо е най-добре да се съобразите с техния вкус за цвят и предпочитанията им. Това няма да бъде трудно, тъй като различните модели могат да бъдат открити в разнообразни тоналности. Има както ярко розови или сини, така и комбинирани с дървесни нюанси и друг отличителен цвят. Много популярни са белите комплекти, които изглеждат стилно и подхождат на всяка възраст.