четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Кои дивани са най-модерни в момента

Кои дивани са най-модерни в момента

разтегателен диван

Основната мебел, която изгражда интериора на всекидневната си остава диванът. За него е важно да притежава стабилна и здрава конструкция, която да издържи на ежедневното натоварване. Артикулът се използва както от цялото семейство, така и от гостите ни. Затова качеството му на изработка задължително трябва да е на високо ниво. Моделите, които ще откриете днес онлайн са наистина разнообразни, тъй като производителите оценят важността на меката мебел. В каталога на venus.bg ще разгледате актуални оферти от които да изберете новото  обзавеждане за дневната.

Популярни модели дивани и как да изберем подходящ

Хубаво е преди покупката да се запознаем с различните възможности, защото така по-лесно ще открием варианта, който ще ни е най-удобен. В момента потребителите предпочитат най-вече ъгловите дивани, тъй като те предоставят много комфорт и лесна възможност за инсталиране. Такъв тип мека мебел безпроблемно може да се постави в ъгъла на стаята или пък в нейния център и винаги ще стои еднакво добре.

Друг актуален вариант е класическият прав модел. Такъв диван изглежда достатъчно естетично, за да съставите красив и удобен интериор. Голяма част от моделите са снабдени с разтегателен механизъм и ще ги ползвате и като спалня. Не бива да пропускаме и диваните с релакс механизми, защото те като по-иновативен артикул, представляват голям интерес за клиентите. Тук може да коригирате облегалката и да повдигнете краката си, за да изпитате истинска наслада от почивката си. От Venus.bg представят примерен модел. Холов триместен модел Мелбърн с функция сън и ракла:

диван

  • разтегателен диван „Мелбърн“ тройка с дамаска по Ваш избор, функция сън и ракла;
  • основа – масивна дървесина, МДФ и ПДЧ;
  • седална част – матраци с пружинен пакет „Multi pocket“;
  • възглавници за облягане – пенополиуретанова пяна, силиконизиран пух и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката и падащ гръб.

Луксозно изработен модел, чиито дизайн ще се впише в интериора без проблем и ще го направи модерен и комфортен.

Има ли причина да направим покупката през интернет магазин

Разбира се ако изберем да поръчаме онлайн ще спестим много от времето си. Каталозите на интернет магазините могат да бъдат разгледани във всеки свободен момент с който разполагаме, без значение колко е часа и какъв ден от седмицата е. Търговците регулярно намалят определени модели мека мебел, благодарение на което имаме шанс да се сдобием с луксозен диван на много достъпна цена. Представени са продукти от различни дизайнери и производители, за да имаме на разположение богат избор. Отделете малко време и се запознайте с различните модели. Така ще откриете нова мебел с която ще се чувствате перфектно в дома си.