понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Производители на био мед предпочитани от клиентите за набавяне на здравословния продукт

Производители на био мед предпочитани от клиентите за набавяне на здравословния продукт

био мед

На нашия пазар се предлага доста богат избор от мед и пчелни продукти. Клиентите обаче не случайно предпочитат да купуват от производители, тъй като действително се оказва, че има фрапираща разлика в качеството на продуктите, които избират от магазините за хранителни продукти и това от производители на био мед пчелен. Натуралния и екологичен състав без каквито и да било добавки на захар, оцветители и аромати – такива са пчелните продукти, които предлагат утвърдените пчелари. Да си купиш мед директно от кошера – такава е тенденцията, която реално привлича потребителя, защото качествата на този фантастичен продукт далеч надхвърлят онези подобрените, които се предлагат изцяло с комерсиална цел в търговската мрежа.

Три причини да си купите мед от производител

Покупката на биа мед директно от производител е най-доброто решение за всяко семейство, защото:

мед
  • Кошерите на производителите на био пчелните продукти обикновено са разположение в екологични райони, в близост до дървесни видове, етерично маслени култури и посеви, от които пчелите могат да събират цветния прашец. В тези райони няма замърсители като автомобили, промишлени предприятия и заводи, както и населени места, които от човешката дейност има пряко или косвено замърсяване на околната среда. Точно това прави възможно отглеждането на пчелни семейства, които да създават такъв невероятен био продукт, който се използва като естествен антибиотик, подобряващ здравословното състояние на организма ни;
  • Получавате истински продукт! Изцяло натурален, необработен с химикали и без добавени захар, вода, нишесте или всякакви други примеси, които могат да влошат не само вкусовите, но и качествените показатели на здравословната лепкава гъста течност;
  • Наричат тези продукти не случайно БИО. Натуралния мед от производител разполага с био сертификат. За да гарантира на своите клиенти уникално качество меда, произвеждан от работливите пчелички се подлага на тестове и анализи в независими лаборатории, в които се потвърждава липсата на каквито  ида било вредни субстанции като пестициди, ГМО, антибиотици и други. Това прави произведения мед био и спокойно можете да го консумирате в неограничени количества.

Меда е изключително полезен и не бива да го приемате само през зимния сезон, заради зачестяващите грипни заболявания. Пчелния продукт с натурален състав е ефективен за употреба през цялата година. Освен това той е ефективен заместител на бялата захар. Можете да го използвате за направата на сладкиши или да овкусявате напитки както и всякакви други ястия.

Био натуралния пчелен мед от производител е природен продукт, с който се грижите едновременно за своето здраве като намаляват риска от най-честите простудни заболявания, а освен това получавате натурален овкусител за всякакви ястия.