петък, декември 8, 2023
Начало > ЕКО Мебели > Трансформация на спалнята

Трансформация на спалнята

комплект

Необходимото място, където да избягате от стреса на ежедневието е спалнята и нейното лично пространство за уединение, което напълно съвпада с вашия вкус. Няма как редовното обновяване на тази стая, да не попада сред приоритетите ви. За реализирането на тези планове, предложения ще намерите в спалня комплект https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти.

Има различни варианти да трансформираме спалнята си, от това да подменим спалния комплект, до промяна на цветовете или декорацията.

Спален комплект

Първо е добре, да намерим точния интериорен стил, който е най-близък до нашата същност.  След като сме уточнили това, пристъпваме към реализирането на самия проект. Промяната на стаята за сън, би могла да внесе различно усещане. Ако допреди това, тя е била обзаведена по- класически, сега бихте могли да заложите на повече цвят.

Предложения, които ще внесат нужното разнообразие:

  • Спален комплект Грейс – сиво гланц/бяло гланц/сонома. Включвайки всичко необходимо и функционално – легло, гардероб, скрин и нощни шкафчета. Мебелите са изработени от качествени и надеждни материали. Сивият гланц в комбинация с дървесните тонове, ви предоставят една чудесна възможност да декорирате спалнята;

Този интересен цветен  микс, може да бъде допълнен с розово спално бельо. Хората се изненадват от тази комбинация, но тя е свежа и внася ведрост. Или пък, ако проявите повече фантазия, може да боядисате и стените в такъв нюанс. Същото бихме могли да кажем и за бледо жълто или резедаво.

  • Спален комплект Атлас – тук интересното е че леглото е с висока тапицирана табла, която може да бъде в цвят който ви допада най-много. Повдигащият механизъм на матрака, ще ви позволи, да използвате цялото подматрачно пространство, за съхранение на всякакъв вид вещи. А самата конструкция, гарантира здравина и стабилност. Вратите на гардероба са с плъзгащ механизъм, това ги прави елегантни и стилни.

Когато поръчвате подобен спален комплект, може спокойно да комбинирате цветовете на дръжките, големината на гардероба и различните цветови решения. Така вие сами ставате дизайнер на спалнята си и получавате един качествен и уникален продукт.