понеделник, май 20, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Какво трябва да знаем щом избираме нова трапезна маса

Какво трябва да знаем щом избираме нова трапезна маса

маса за хранене

Днес ще поговорим за една от важните мебели в нашия дом, а именно масата за хранене. Този артикул е задължителен за всеки дом, защото ни събира със семейство и приятели, за да опитаме от различните кулинарни специалитети на домакинята. Свикнали сме в такава обстановка да се отпускаме най-много и да релаксираме по един специфичен начин. Естествено масата трябва да бъде достатъчно голяма, за да побере различните блюда както и да има място за всеки. Мебели Венус ви препоръчват разтегателните модели, които напоследък станаха много популярни заради точно тази си функция.

Как да изберем правилната кухненска маса

Щом търсим такава мебел трябва първо да преценим пространството с което разполагаме. Основно от него зависи размера и формата на кухненската маса която ще купим. Ако сте от щастливците, които имате големи трапезарии, няма защо да се тревожите, защото ще поберете дори и най-модерните варианти, които се отличават с по-големи размери. Разтегателните видове обаче ви дават възможност да вземете и по-малък вариант, който при разпъване ще удовлетвори нуждите ви от повече пространство. Съобразете кухненската маса и със столовете, ако вече ги имате налични. Те трябва да изглеждат добре поставени около нея и да се комбинират по някои от параметрите – цвят, материал на производство или дизайн. Магазин Венус ви препоръчва следния разтегателен вариант. Кръгла класическа трапезна маса William (90-124)/90/75 см., MDF, масив – орех – разтегателна:

разтегателна маса

  • Маса „William“ е с класически ретро дизайн, изработена от МДФ и масив, подходящо допълнение към обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • Притежава кръгъл плот с механизъм за разтягане и крак от масив с декоративни орнаменти;
  • Може да окомплектовате със столове, модел „Hubert 2“, които се предлагат опционално.

Класическа мебел за кухня която ще направи мястото уютно и семейно, благодарение на добре познатата кръгла форма на плота. Подобен артикул предразполага към дълги семейни вечери. Разтегателният механизъм винаги е полезен когато ви дойдат гости и ви е нужно още място.

Как се комбинират различни материали в изработката на кухненски мебели

Все по-често производителите миксират различните материали, за да направят един по-качествен и интересен артикул. Например естественото дърво продължава да се използва в направата на основа, което ги прави наистина здрави и надеждни във времето. Много често плотовете се изработват от MDF или ПДЧ материал, Те са по-евтини от дървесината, но също качествени и приятни на допир. Обработват се лесно и винаги могат да ви изненадат с интересна форма или цвят. Разгледайте разтегателните моделите в онлайн каталога и направете кухненската зона с приятна атмосфера и обновен дизайн.