четвъртък, май 30, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Как да изберем удобна и красива мека мебел

Как да изберем удобна и красива мека мебел

диван

Наглед лесната задача да изберете диван за своето жилище, може да се окаже доста заплетена и объркваща. Има разбира се основни неща, които трябва да се имат предвид, преди да направите покупката. На първо място виж офертите на онлайн магазин Венус и се запознай детайлно с модерните и актуални предложения. Трябва много добре да се прецени – спрямо наличното пространство дали във всекидневната ще се постави само диван или към него ще има фотьойл, табуретки и нещо друго.

Обърни специално внимание на дамаската и на различните функционалности. Затова виж офертите и направи своя избор.

Холова гарнитура

Ако в семейството има малки деца или домашни любимци, тапицерията на меката мебел, трябва да бъде строго съобразена с това. Най-добре тя да е текстилна и перяща се. Лесното почистване на тапицерията ще ви спести много главоболия във времето.  Когато ви остават гости с преспиване, а апартаментът е малък и няма достатъчно място – един холен диван с разтягащ механизъм ще бъде добро решение на този проблем. Моделите в магазин Венус, освен с функцията „сън“ са снабдени и с обемиста ракла. Непременно виж офертите в магазин Венус и всички варианти за стабилна и удобна конструкция на дивана.

Меката мебел е основното обзавеждане за една всекидневна зона. Тя се състои от различни елементи като главни са:

  • Диван – той може да бъде подходящ за двама души за трима или ъглов модел;
  • Фотьойл – много практично, а и стилно да намерите място за такъв модел мека мебел. Фотьойлите внасят много изисканост и комфорт в помещението;
  • Табуретки – компактни и красиви, те великолепно допълват вашият диван и предоставят допълнително място за сядане. Виж офертите във Венус и ще откриеш табуретки, които са и ракли – супер място за прибиране на дребни вещи.

В последните години като че ли – модата на големите холни гарнитури отмина и потребителите предпочитат леки и неангажиращи мебели. Виж офертите във Венус избери любимия си вариант.