вторник, юли 23, 2024
Начало > ЕКО Мебели > Защо закачалката за дрехи е толкова важна в обзавеждането на коридора

Защо закачалката за дрехи е толкова важна в обзавеждането на коридора

Закачалка за дрехи

Първото нещо, което забелязва всеки ваш гост влизайки в дома ви е това – как е подреден коридорът. Ако той предлага всички необходими мебели за подредба на връхните дрехи, обувките и други дребни неща, ще направите наистина добро впечатление. Няма как да пропуснем и практичната закачалка за дрехи, без която функционалният интериор няма да бъде пълноценен. Не пренебрегвайте избора на този дребен на вид елемент, като разгледате страницата на магазин Венус и се запознаете с актуалните модели закачалки за дрехи на пазара.

Как да оборудваме антрето с всичко необходимо

Не всяко входно пространство позволява да бъде обзаведено с нужния брой мебели. Точно в малките помещения на помощ идва незаменимата закачалка за дрехи, която ще се окаже истинско спасение когато ви дойдат гости и трябва да поставите някъде връхните им дрехи. В магазин Венус ще имате възможност да изберете, както модел за стена, така и стоящ. Съвременните дизайнерски решения ще ви изненадат приятно с много интересна външност, която изпълнява ролята и на декорация в антрето. След като сте купили нужния шкаф за обувки, може би гардеробче и пейка – ви съветваме да използвате ъглова закачалка за дрехи. Тя може да бъде стояща, което ще създаде уют в обстановката.

Закачалка

Моделите, които Венус ще ви представи днес, са елегантни с изчистена визия и много практични:

  • Закачалка за дрехи Carmen 206 – статичната горна част разполага с 6 броя куки за поставяне на вашите дрехи и чанти. Моделът е изключително качествено изработен от хромиран метал, стабилна основа и разбира се поставка за чадъри;
  • Закачалка за дрехи Carmen 213 –  при този вариант, куките са 12 на брой. Изработката е от прахово боядисан метал със стабилна основа и поставка за чадъри.

Подредената обстановка още от входната врата, говори много положително за домакините. Не се лишавайте от нито един функционален елемент. Магазин Венус ви очаква!