понеделник, юни 24, 2024
Начало > ЕКО Полезно > Домашните потреби от moxo.bg гарантират повече удобство и комфорт у дома

Домашните потреби от moxo.bg гарантират повече удобство и комфорт у дома

Всеки дом се нуждае от онези дребни неща, които са необходими за ежедневните ни битови занимания. Домашни потреби – така е популярно да ги наричаме и в такива магазини сме свикнали да  ги откриваме. Независимо от това какво правим – чистим, мием съдове, искаме да си създадем повече удобство и настроение то именно с помощта на домашните потреби значително улесняваме своите ангажименти и занимания. Предоставяме ви днес възможността да си изберете такива продукти, които да поръчате онлайн от moxo.bg. Това ще ви позволи да заложите на качествени изделия, които ще ви служат оптимално дълго време.

 Впечатляващо удобство в дома

С продуктите от каталога с домашни потреби от moxo.bg няма как да останете впечатлени от това ,което ще получите. Гамата от изделия определено ще се погрижи за вашия комфорт, удобство и лекота при извършване на всякакви домакински дейности. Следва да ви запознаем с най-новото от moxo, защото си струва да подобрите ежедневните си навици и да пестите време с ползването на такива удивителни продукти:

помпа за вода
  • Електрическа помпа за вода

Ако ви омръзна да помпите ръчно и винаги да има разлята вода по пода е време да се възползвате от електрическата помпа за вода, която е перфектния дозатор.без никакви усилия можете да я ползват навсякъде, защото помпата е приспособима ма всякакъв тип бутилки и е лесна за използване както у дома така и в офиса, в караваната, на къмпинг или дори на плажа. Спестяваш време и усилия, а само с едно натискане на бутон можеш бързо да си сипеш желаното количество вода в чашата;

  • Автоматичен дозатор за сапун

Едно ефективно решение за всеки дом, с който ще решите проблема с капките и замазванията по мивката. Много удобно, практично и стилно решение както за кухнята така и за банята. Винаги получавате точно толкова сапун колкото е необходим за измиването на ръцете ви. Сензорното управление е толкова удобно и практичен, че няма нужда да докосвате диспенсъра, а просто да поставите ръката си под него;

  • Уред за навиване на сарми

Ако сте почитатели на домашно приготвената храна то със сигурност обичате сарми във всякакви варианти – лозови, зелеви, с месо или постни. Определено досадата от навиването и дългото време за приготвяне може да ви откаже от любимата ви храна, нали! С машинката за навиване на сарми обаче вече можете да се наслаждавате на удоволствието да се храните с онова, което е по вкуса ви, защото лесно, бързо и удобно навивате желаното количество без никакви усилия.

С домашните потреби от moxo.bg получавате най-доброто за своя дом на отлична цена.